A Szabadság téri tüntetésről tartott hazafelé Antal Nikoletta Henrietta, amikor észrevette, hogy két ember követi. A lány egyből a telefonjáért nyúlt, és élő adásban közvetítette a Facebookon az eseményeket – írja az Index.

 

Amikor a két követő észrevette, hogy videózzák őket, megfordultak, és hátat fordítva követték tovább Nikolettát.

"Seggel jönnek"

- kommentálta a lány, aki figyelmeztette a tüntetni indulókat, számoljanak azzal, hogy őket is követni fogják. A követők váltották egymást, amit telefonon keresztül egyeztettek.

Nikolettát a mosdóba is követték, amit egyszerűen csak úgy nevezett: megfélemlítés. 

Az RTL Klubnak egy szakértő azt mondta, szerinte kizárt, hogy nyomozók ilyen amatőr módon viselkedjenek. Az Országos Rendőr-főkapitányság az RTL Klubnak azt válaszolta, hogy rendőröknek nem volt ilyen feladatuk.

Antal Nikoletta Henrietta korábban a Ligetvédők tagjaként tüntetett. Múlt hétfőn este a CEU-törvény elleni tüntetésen egy uniós zászlót tűzött ki a Magyar Rádió épületére, szerda este részt vett az Oktogonon tartott tüntetésen is, ahonnan csütörtök hajnalban bilincsben vitték el a rendőrök.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fogjanak össze a tüntetők és álljanak rá a két szarházira, hat embernél több nem kell és kísérni mindenhova! Közben videózni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Barátai szerint Nikó "hivatásos forradalmár". Ahol ő van, ott biztos a balhé! Ezért ha meglátom, nagy ívben kerülöm.
quadrocopter
Fogjanak össze a tüntetők és álljanak rá a két szarházira, hat embernél több nem kell és kísérni mindenhova! Közben videózni!
nezelodo
Hű de régen láttam ilyent, még a nyolcvanas évek elején Erdélyben,Vajdahunyad várában akaszkodtak ránk, a barátom szúrta ki őket. Azóta már biztosan leborotválták a talpukat, lehet, hogy a mi szülőföldünkön szolgálnak új diktátort, odaát tizennyolc éve hiánycikk a Csau...
human
@3dwhite: Tisztában vagyok vele, hogy ezt te sem hiszed el, de azért szép próbálkozás volt.
Veleda
@nezelodo: nem új a dolog. Két éve jártam az Erdélyi Vajdahunyad várban. Mivel hobbim a fotózás, lemaradtam mindenkitől, hogy tudjak fotózni. Egy erdélyi netes honlapon hozzá is szóltam, hogy gyönyörű a vár, de a környéke koszos. A szél hordja a szemetet. 10 perc múlva látom, hogy a kommentem ki van törölve. Újra beírtam, újra kitörölte az admin. Rászóltam az adminra, hogy nem írtam sértőt, csak a valóságot. Erre a barom kitiltott, azóta sem tudok hozzászólni.
Szóval, a Vajdahunyad vár környéke koszos. Értjük?
Mindíg vannak leskelődők , értetlenek olyanok, mint a tetvek.
ila51
Régen a házmesterünk feladata volt , lesse ki mikor kivel jön haza. Mit visz le a szemétbe . Kik jönnek vendégségbe hozzájuk. Jött haza a tanítónő évzárókor , és már az eleve hulló virágot beletette egyenest a kukába. Na azt is szétkürtölte...szóval ilyen bizalmi állása volt.
Veleda
@ila51: A házmesterek a leggonoszabb, irígy, szánalmas ,állandó feljelentgető és zaklató emberek. Nem tudtad?
human
@Veleda: Kisebb gyerekek szoktak úgy bújócskázni, hogy nem elbújnak, hanem csak a szemüket takarják el. Azt hiszik, ha ők nem látnak senkit, akkor őket sem látják.
nezelodo
@Veleda: Akkor még a szállodában "letétbe kellett helyezni" az útlevelet, megreklamáltam, hogy este a várost szeretnénk megnézni. "Itt ne mászkáljanak este, mert ez egy hatlövetű hely" volt a magyarázat. Való igaz, fegyenctelep volt a városban a fémfeldolgozóban, (talán alumínium kohó lehetett), dolgozhattak. A mocsok akkor is megvolt minden bauxitvörös volt, a szeméten kívül. A hatlövet igaz lehetett, ugyanazok a ballonkabátos egyen fazonok szédelegtek közöttünk, akiket a várban kiszúrtunk.
volvós
..." A belügy nem tud róluk !"...Nos, akkor páran ki is taposhatják a belüket ???
Veleda
@human: 18.58. Juj, namostan ezt nem értem:))
Veleda
@nezelodo: 19.18 Le fogsz döbbenni. Az a vaskohó izé most olyan, mint egy kísértet hely, de az óriási kohósalak hegyek még mindíg ott csufítják a városképet. Ott van egy nagy buszmegálló oda kellett beparkolnunk.
egyvandor
Seggel jönnek :DDD
Megélhetésért, vagy hitből segghez vannak szokva.
human
@Veleda: Arra utaltam ezzel, hogy gyerekes gondolkodás azt hinni, hogy amiről nem veszünk tudomást, az nem létezik, illetve majd mások sem fogják látni.
Ha pedig a bújócska nem esett le. Unokatestvéreimmel bújócskáztam és a kisebbik még nem játszott ilyet. Tudta, hogy az alapötlet az ,hogy a hunyó nem láthatja őt. Viszont a saját kis logikája azt hozta ki, ha ő nem látja a hunyót, akkor őt sem láthatja. Tehát, ha eltakarja a saját szemét, akkor nem látja a hunyót. Gondolta, akkor őt sem látja a hunyó.
egyvandor
@nezelodo: Sokan közülük itt találták meg régi szekus életformájukat. Most igazmagyarként szolgálhatják jó pénzért a nemezhy és keresztény érdekeket védő Gorbánt.
human
Fenti facebook kommentek közt van pár best of:
Széll Dániel László
"Ez,a nap vicce.Egyszerű,nem kel tüntetni.Úgy sincseen semmi értelne.Mert nem lesz,kormány váltás."
Hát akkor biztos nem lesz. Hacsak nem pont ez a célja a kommentelőnek.

Ferenc Böröcz · Budapest
"Na eljött mikor az árnyékodtol is félsz,rémképeket látsz,mindenki téged figyel csak magad nem találod sehol."
Ez meg valószínűleg vagy nem nézte meg a felvételt vagy háttal ült a monitornak, mert azt hitte a falra vetít.
quadrocopter
A rezsim trükkje, hogy ilyen és hasonló mocskosságokkal nem hivatásosokat bíznak meg, mert mi van, ha egyiket elkapják és kiverik belőle a valótí?
Emléxünk a Liget-akcióra, ahol szintén nem a rendőrök voltak elsősorban a brutálok, hanem azonosító nélküli hájfejek. A lehgutóbbi tüntetésen is polgári ruhás rendőrök álltak az első sorokban, rajtuk nincs azonoisító!
Aki Én
Hát nem pont az ilyen módszerek miatt utáljuk a komcsikat, az ,, előző" rendszert? Nem mindig ezt emlegetik negatív példának?
Újra itt a fekete autós korszak.
Köszönjük nemzeti keresztény kormány!
kukac50
Orbánnak és kormányának a megfélemlítés a célja. Minden plakátjuk erről szól az elmúlt években.Valakitől mindig rettegjen a Nép. Most retteghet Orbán mit hazudozik Brüsszelben
Akkor amikor a betelepítést is aláírta, mindent megszavaz,csak itthon Nekünk hazudozik utána
Györe-Juhasz Eva
Azt is csak bekèpzelte, hogy csütörtök hajnalban bilincsben vitték el a rendőrök.Hát hogyne,vagy esetleg saját magát követte, közben videózta is,ès csütörtökön saját magát tartóztatta le,ès vitte el bilincsben.Gratula Ferenc Böröcz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.