A CÖF szóvivője szerint jó lenne tudni, hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapították meg a 444.hu-t. Ahogyan arról vasárnap beszámoltunk, a Soros György érdekeltségébe tartozó – ám ezt régóta tagadni próbáló – 444.hu kiadói igazgatóságában az amerikai milliárdos, tőzsdespekuláns bizalmi emberei ülnek. A portál az elmúlt években rendszeresen támadta a Civil Összefogás Fórumot (CÖF), annak párttámogatását firtatva. A 444 háttere kapcsán felmerült hírekre a CÖF szóvivője reagált a PestiSrácok.hu-nak.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@pungapeter: ha a 444 nem letezne, a testi-lelki nyomoronc gfodor soha nem tudta volna megalapitani azt a szennyoldalt, ami a 888...
Ahogy @quadrocopter: irta, csak EGYETLEN bizonyitekot hozz fel arra, hogy a 444 Soros GYorgy penzebol es erdekeben mukodik...
Na, erre nem vagy kepes, csak trollkodsz, mert a gazdallatod fosik a fuggony mogott...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
És ez a lap ki tulajdonában van? És a többi?
Aki Én
A társadalom szerint jó lenne tudni, hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapították meg a CÖF-t, akik ,,civilként" nyíltan politizálnak.
Béla333
Csak a tárgyilagos tájékoztatás miatt kérdezem a propi cenzorától:
Hogy van az, hogy mondjuk a Kolozsváros hírportál cikkeit nem lehet feltenni, de a 888-ét meg igen?!
pungapeter
@karma1: Én nem szólok bele annak az országnak a dolgába ahol élsz, Örülnék annak, ha te is tiszteletben tartanád ezt a jó gyakorlatot. Próbálj meg beilleszkedni abba a közegbe ahol élsz és alakítsd az ottani közéletet a szájízed szerint. Jelenleg a folyó túlpartjáról kiabálsz...
pungapeter
@Aki Én: Nagyon szívesen, egészségedre! Majd még szolgálok ilyen újdonságokkal, mert úgy látszik ti azt sem tudjátok hányadán álltok. Nyolc millió hozzád hasonlóan gondolkodót vízionálni bizony őrült nagy böszmeség, de nyilván jól esik leírni még akkor is ha köze sincs a valósághoz, A lelked lehet, hogy időlegesen megnyugtatja a kamu, ám rögtön visszazuhansz a valóságba ha felébredsz.
Nessy
@pungapeter: viszont a választási eredménybe beleszólhat az is aki nem itt él, sőt, még el sem kell sétálnia a sarokig, mert levélben is szavazhat, ellenőrizhetetlenül, azt meg majd feladja a szomszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.