A CÖF szóvivője szerint jó lenne tudni, hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapították meg a 444.hu-t. Ahogyan arról vasárnap beszámoltunk, a Soros György érdekeltségébe tartozó – ám ezt régóta tagadni próbáló – 444.hu kiadói igazgatóságában az amerikai milliárdos, tőzsdespekuláns bizalmi emberei ülnek. A portál az elmúlt években rendszeresen támadta a Civil Összefogás Fórumot (CÖF), annak párttámogatását firtatva. A 444 háttere kapcsán felmerült hírekre a CÖF szóvivője reagált a PestiSrácok.hu-nak.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@pungapeter: ha a 444 nem letezne, a testi-lelki nyomoronc gfodor soha nem tudta volna megalapitani azt a szennyoldalt, ami a 888...
Ahogy @quadrocopter: irta, csak EGYETLEN bizonyitekot hozz fel arra, hogy a 444 Soros GYorgy penzebol es erdekeben mukodik...
Na, erre nem vagy kepes, csak trollkodsz, mert a gazdallatod fosik a fuggony mogott...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Lomnici felidézte Kardos Gábor, a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatójának korábbi válaszát is, melyben csupán annyit mondott, hogy ők a maguk urai, és az összes kollégájuknak hasonló szabadságot kívánnak a munkavégzésnél."

Ellenbizonyítás hol van? Hol vannak azok a bizonyítékok, amelyek Lomnici állításait alátámasztják? Mintha erről megfeledkezett volna!
colibri
888? Lomnici? Jujj, ennek a cöfös fityeszes jogésznek elment az esze! Ezek már beleőrültek Sorosba.
pungapeter
@quadrocopter: Az ellenbizonyítás ott van a cikkben. Az öreg milliárdos bizalmasai ülnek az igazgatóságban. Milyen bizonyíték kell még? Ujjlenyomat?
quadrocopter
A 444 rendesen beletaposhatott a koszos Cöf sunyi pénzügyeibe, ha beindult ellene a támadás!
quadrocopter
@pungapeter: Hol vannak azok a biznxítékok, melyek kétségtelenl alátmasztják, hogy "az öreg milliáérdos bizalmasai ülnek az igazgatőségban"? Ilyen bizonyíték kell, szagnyom nem kell és megérzés sem!

2013. április 29-én alapította Uj Péter, az index.hu egyik volt főszerkesztője több volt Indexessel együtt.[1] A szerkesztőség tagjai közül sokan a magyar tumblr ismert alakjainak számítanak, emellett a 2015-ös év folyamán az ex-Magyar Narancsos Rényi Pál Dániel és a volt indexes Szily László is csatlakozott. Utóbbi a Gawkerhez tartozó cink.hu megszűnése után igazolt a 444-hez. A szerkesztőségben elismert újságírók kapnak helyet, például a főszerkesztő, Uj Péter MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) Flekk és Joseph Pulitzer-emlékdíjas, Magyari Pétert Minőségi Újságírásért díjjal ismerték el, Plankó Gergő pedig 2013-ban Junior Prima díjat kapott. A főszerkesztő-helyettes, Mészáros Zsófi a Forbes összeállítása szerint szerepel az 50 legbefolyásosabb magyar nő listáján.(wiki)

Felesleges kérdés?
pungapeter
@quadrocopter: Értem. Mindenről beszéltél (illetve mindent kopiztál) csak a lényeget nem cáfoltad, az igazgatósági tagokat. Tudod az újságírók (szakmai elismerésekkel vagy anélkül) a vállakozáson belül a szakmát (újságírást) képviselik az igazgatóság pedig azokat akik a tőkét (pénzt) biztosítják a zavartalan szakmai munkához.
karma1
@pungapeter: ha a 444 nem letezne, a testi-lelki nyomoronc gfodor soha nem tudta volna megalapitani azt a szennyoldalt, ami a 888...
Ahogy @quadrocopter: irta, csak EGYETLEN bizonyitekot hozz fel arra, hogy a 444 Soros GYorgy penzebol es erdekeben mukodik...
Na, erre nem vagy kepes, csak trollkodsz, mert a gazdallatod fosik a fuggony mogott...
quadrocopter
@pungapeter: Egyszerű kérdést sem vagy képes/akarsz érteni. Világosan kérdeztem: hol a bizonyítás, hogy az igazgatósági tagok Soros bizalmasai?
Mivel egyértelmű, hogy erre nem tudsz választ adni, ezért mesébe fogtál, de az engem nem érdekel, a bizonyítás és bizonyíték annál jobban!
Tehát tudsz-e az állítást alátámasztó bizonyítékkal szolgálni, vagy marad az üres hivatkozás egy szennyoldal álltására - bizonytás nélkül?
F_Viktor
@pungapeter: Figyú, még ha a Soros pénze benne is lenne a 444.hu oldalban, akkor sem lehetne senkinek kivetnivalója, mert az MAGÁN pénz! Míg a 888, ripost, pesti srácok, stb. a Zemberek adóiból működnek!
SystemError
Ez feltevés, az viszont, hogy a 888.hu meg a ripost kinek a játékszere az viszont tény..:)
quadrocopter
@F_Viktor: Látod, ilyen können be lehet fogni azokat a szajkókat, akik csak a sunyi propagandára vanna programozva. Annyi esze sem volt, hogy legalább rendesen utána nézzen, mert a 444.hu valóban kapott lét, 2014-ben Soros György alapítványától, az Open Society Foundationtől 49 500 dollár (több, mint 10 millió forint) támogatást, a parlamenti választással kapcsolatos rendellenességek nagyközönséghez való eljuttatására!
De a támogatás célja is nyilvános és mivel a gengszterrezsim egy büdös vasat sem adott a 444-nek, ezért adott Soros. Pályázatot nyert a 444, ezért kapta a lét ma "Civil újságírás" című projektjére!
Azt nem értem, a Lendvayból miért a leggyengébbeket küldik ide ugatni.
quadrocopter
@F_Viktor: Ja és még csak véletlenül sem azt vizslatják, hogy igazat ír-e a rezsimsunytásokról a 444, hanem azt, honnan van a lé, ergo elfogadják, hogy igazat ír az oldal, nem is perlik szorgalmasan!
quadrocopter
Kormány- és pártfüggetlen csalásfigyelő

A 444 azt ígérte, hogy segítségével az országgyűlési választásokon mind a 106 egyéni választókerületben fény derülhet a csalásgyanús esetekre a civil újságírók révén: „A projekt alapötletét az adta, hogy kevés olyan független médiatermék van Magyarországon, ami képes kormány- és pártfüggetlen áttekintést adni a kampányidőszakról és a választásokról mind a 106 egyéni választókerületben. A projekt elsődleges célja egy olyan platform létrehozása, ami lehetővé teszi a magyar közvélemény számára, hogy felhívja a figyelmet a lehetséges rendellenességekre, visszaélésekre és csalásokra a 2014-es általános választásokat megelőző kampányidőszakban. A projekt biztosítja, hogy a választások körüli rendellenességek eljussanak a nagyközönséghez. A 444.hu szándéka, hogy olvasóit online közösségi cselekvésre mozgósítsa, és hozzájáruljanak a választási csalások feltárásához.”
pungapeter
Új Péterék nyakába, – a pénzügyi támogatásért cserébe – elsőként Maria Nemcovát az Open Society korábbi prágai programigazgatóját ültették. A Soros által kirendelt új munkatárs a 444.hu, illetve a kiadó cég a Magyar Jeti Zrt. igazgatótanácsába is beült, sőt megalázó módon be kellett venni még az aláírási jog gyakorlásába is.
Maria Nemcova egyébként nem akárki a Soros-birodalomban. Az egyik kegyeltnek számít, ő  a  39 másik országban is szorgoskodó Médiafejlesztési Beruházási Alap (Media Development Investment Fund (MDIF),ügyvezető igazgatója. A világon már több országban hozott létre Soros inspirálta médiavállalkozásokat.
pungapeter
Soros egyébként duplán is bebiztosította magát a 444.hu irányítását illetően. Marie Nemcova mellett a biztonság kedvéért egy másik külföldi médiaellenőrt is beültetett az igazgatótanácsba.
A dúsgazdag üzletembernek köszönhetően Valer Kot is aláírásra jogosult irányító, vezető tisztviselő lett a 444 igazgatótanácsában. Megbízható személyként tekintenek rá, ugyanis ő vezeti Soros György médiafejlesztési alapjának internetes tanácsadó részlegét.
quadrocopter
@pungapeter: És? Mi a gondod? Habony hogyan jutott médiához? A Magyar idők előfizetésére miért kell rákényszeríteni az önkormányzatokat, talán mert egyszerűen a kutyát sem érdekli a mese?

Eldöntötte a Fidesz Központi Bizottságának Adminisztratív - és Propaganda Osztálya, hogy mindenki tagadja meg Sorost, mert nem illiberális? Orbán vele van lefotózva!

Soros azt támogat a pénzéből, akit akar, nem Orbán-módra szedte össze a milliárdjait.
karma1
Vazze, lomnici, ezt most KERDEZED, vagy ALLITOD??? Nem mindegy, te barom!
Mert akkor csak olyan "nagysagokra" fogsz szert tenni, mint a pungapeter...
(A partodban vele is csak tobben vagytok, eggyel tobb troll-kifizetes neki)
pungapeter
@quadrocopter:Először tagadtad, most már relativizálod a nyilvánvalót. Szánalmas az egész komédia amit műveltek. Én leginkább sajnálni tudom a hozzád hasonló, önjelölt és notórius védelmezőket, mert azt sem tudjátok hányadán álltok.
pungapeter
@karma1: olvasni megtanul az ember általában 6-7 éves korában. A primitív sértegetés és személyeskedés már csak titeket, a festékkel dobálózókat, a gyurka kegyelteket és a férfi szoknyák mögül kandikálókat jellemzi.
karma1
@pungapeter: De erdemben nem cafolod - mert nem tudod - amit irtam.
Es nem a szemelyeskedesre vonatkozoan, hanem arra, hogy ez most egy kerdes, vagy egy allitas volt-e lomnici reszerol?
Kurva egyszeru kerdes, de ezt SEM tudod megvalaszolni...
karma1
@pungapeter: Szoval ne terelj, valaszolj!Kerdezi-e ezt lomnici, vagy csak siman keveri a szart?
pungapeter
@karma1: Aki olvasni megtanul, hellyel-közzel szöveget értelmezni is tud. Kérj meg egy olvasni és szöveget értelmezni is képes festékdobálót, hogy legyen kedves segítsen neked. Továbbiakban nincs időm minden ide írott mondatot értelmezni és magyarázni a gyengébbek kedvéért.
karma1
@pungapeter: hahaha, lelecelsz, mert be akartad vedeni a vedhetetlent! A nyomorek jellemu gfodor abbol el, hogy a habony-mediaban ekezi a 444-et, meg minden baloldali csoportosulast, de ez ne zavarjon...:o)))

Semmit sem ersz, mert nem tudod megkulonboztetni a kerdest az allitastol,...
Komolyabb dontest meg veletlenul se neznek ki beloled...
De fizetett egybites trolltol nem is varok mast...:o)))
Joejt,...;o))))
Ne valaszolj, kopik a klavid piszkosul...
pungapeter
@karma1: annyira kis szegényke vagy, hogy megsajnáltalak. Csak azért, hogy ne sírva menj aludni válaszolok az infantilis kérdéseidre. Nem is állította, nem is kérdezte. Valószínűleg nem ismered a helytálló feltételezés kategóriát, aminek az ismerete egy olvasni alig képes egyéntől lényegében nem várható el. Tehát feltételezte és amint láthatod (bemásoltam ide a két érintett Gyurka bácsinál meglévő státuszát) teljesen helytálló módon feltételezte. Remélem most már nyugodtan alszol és holnap kisebb arccal állsz neki írás -és olvasás tudókat pocskondiázni.
karma1
@pungapeter: Te nagyon hulye, en most ebredtem. Itt ugyanis reggel van,. es egyaltalan nem szorulok a piti kis sajnalatodra.
Mit masoltal be es hova? Mert az "ide"-nel nincs semmi...:o)))
pungapeter
@karma1: Kérlek, hogy annak az országnak a dolgaiba szólj bele ahol most kel fel a nap, te hazafi! Én itt élek ezért számomra nem mindegy, hogy mi folyik itt, mert a bőrömre megy a játék és nem messziről ugatom a holdat.
pungapeter
Egyébként itt van, olvasd vagy kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked!
Új Péterék nyakába, – a pénzügyi támogatásért cserébe – elsőként Maria Nemcovát az Open Society korábbi prágai programigazgatóját ültették. A Soros által kirendelt új munkatárs a 444.hu, illetve a kiadó cég a Magyar Jeti Zrt. igazgatótanácsába is beült, sőt megalázó módon be kellett venni még az aláírási jog gyakorlásába is.
Maria Nemcova egyébként nem akárki a Soros-birodalomban. Az egyik kegyeltnek számít, ő  a  39 másik országban is szorgoskodó Médiafejlesztési Beruházási Alap (Media Development Investment Fund (MDIF),ügyvezető igazgatója. A világon már több országban hozott létre Soros inspirálta médiavállalkozásokat.Soros egyébként duplán is bebiztosította magát a 444.hu irányítását illetően. Marie Nemcova mellett a biztonság kedvéért egy másik külföldi médiaellenőrt is beültetett az igazgatótanácsba.
A dúsgazdag üzletembernek köszönhetően Valer Kot is aláírásra jogosult irányító, vezető tisztviselő lett a 444 igazgatótanácsában. Megbízható személyként tekintenek rá, ugyanis ő vezeti Soros György médiafejlesztési alapjának internetes tanácsadó részlegét.
karma1
@pungapeter: Te is csak penzert ugatsz bele a kozossegi oldalakba, mint troll... Honnan tudod, hogy az en boromre nem megy-e?
En nem szolok bele abba, hogy te mit csinalsz, hogy elsz otthon,
Kulonben meg a wikipediat utotted fol?
Soros bune az, hogy a Gazdaallatodat szabaditotta a magyarok nyakara, koverrel, kovaccsal megspekelve...
Arra nem vagy finnyas??? Pedig igazan arra lehetnel finnyas, nem a 444-re...
Szoval az osszes Noberl-dijas, nemzetkozi hiru tudos, tanar, politikus mind hulye, aki a CEU bezarasa ellen szolt, csak te vagy a helikopter...
Vonulj el egy sarokba, es erosen gondolkodj azon, hogy ki tartotta eletben a taknyos ellenzeki diakot, amikor az felfordult volna ehen a diakevei alatt...

SOROS...
bakegya
Már csakkk az a kérdés,ami nem kérdés-EZT A LOMNICI farkastörvényest ki fizeti-MÉSZÁROS LÖLŐ-hát ki másnak lenne pénze egy ilyen jogkivégző magyar osztagra mint a fityiSS MAFFIA GÁZSZERVIZELŐJE!
verőce21
És felmerül itt kérdésként az is, hogy volt-e Ádámnak köldöke?
eugen4402
Nekem speciel semmi kifogásom az ellen, ha valaki támogat egy sajtóterméket, ami a tisztánlátásban segítségemre szolgál. Ha a hazai sajtó 98%-át felölelő Orbán Press hírt adna olyasmikről, hogy hova lett a Quaestor-pénz, vagy a Farkas Flóri véres verejtékkel ellopott másfél milliárdja, vagy ki műveli majd a kiskerteket a stadionok zöld gyepe helyén, stb...Azt is megnézném az M1 csatorna oknyomozó műsorában, hogy ki adott engedélyt kinek "Magyar- és schengeni övezetben letelepedési kötvények" árusítására, a befolyt milliárdok kinek a számláján landoltak, és főleg az, miért a kisembereknek kell majd visszafizetni..? Jó! a 444 ilyen kérdésekre is keresi a választ, hála Mr. Sorosnak, ha igaz, amit a Lomnici hazudik...és az semmi, hogy a Magyar Jeti Válasz meg Borókai Gabi lapja, aki Orbán szája volt régebben..?
Aki Én
@pungapeter: Köszönjük neked az ,,értékes" propaganda írást. Fiatal lehetsz, ha még nem tudod, hogy a propaganda lapok milyen célokat SZOLGÁLNAK. Beszélj szüleiddel, ők biztosan emlékeznek még ilyen esetekre abból az időből, mikor orbán és társai még ,,csak" KISZ titkárok voltak. Az jobban kéne, hogy zavarjon, hogy ezt a propaganda gépezetet a mi száz milliárdjainkból tartják fent, és használják a társadalom megtévesztésére.
Az is érdekes, hogy @karma1: ne szóljon bele a hazai dolgokba a határon túlról, de a határon túli fidesz szimpatizánsok nem zavarnak.
Ne felejtsd, hogy ebben az országban van 8 000 000 ember, aki nem fideszes.
Tehát kéretik tiszteletben tartani a többségi akaratot! A valódi többségét...
Ördögvadász
És ez a lap ki tulajdonában van? És a többi?
Aki Én
A társadalom szerint jó lenne tudni, hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapították meg a CÖF-t, akik ,,civilként" nyíltan politizálnak.
Béla333
Csak a tárgyilagos tájékoztatás miatt kérdezem a propi cenzorától:
Hogy van az, hogy mondjuk a Kolozsváros hírportál cikkeit nem lehet feltenni, de a 888-ét meg igen?!
pungapeter
@karma1: Én nem szólok bele annak az országnak a dolgába ahol élsz, Örülnék annak, ha te is tiszteletben tartanád ezt a jó gyakorlatot. Próbálj meg beilleszkedni abba a közegbe ahol élsz és alakítsd az ottani közéletet a szájízed szerint. Jelenleg a folyó túlpartjáról kiabálsz...
pungapeter
@Aki Én: Nagyon szívesen, egészségedre! Majd még szolgálok ilyen újdonságokkal, mert úgy látszik ti azt sem tudjátok hányadán álltok. Nyolc millió hozzád hasonlóan gondolkodót vízionálni bizony őrült nagy böszmeség, de nyilván jól esik leírni még akkor is ha köze sincs a valósághoz, A lelked lehet, hogy időlegesen megnyugtatja a kamu, ám rögtön visszazuhansz a valóságba ha felébredsz.
Nessy
@pungapeter: viszont a választási eredménybe beleszólhat az is aki nem itt él, sőt, még el sem kell sétálnia a sarokig, mert levélben is szavazhat, ellenőrizhetetlenül, azt meg majd feladja a szomszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.