A menyével évek óta húzódó pereskedés nagyon megviseli Pécsi Ildikót, azonban nem a mostani az első megpróbáltatás az életében – írja a Bors.

Valahol nagyon cefetül viselkedtem, hogy ebben az életemben ilyen sok sorscsapást kapok. Hiszek egyébként a lélekvándorlásban… De valahogy túl kell élnünk ezt az időszakot, és a kert mindig megnyugtat.

Tudja, mi egész életünkben becsületes emberek voltunk, sosem ártottunk senkinek, talán ezért is viseljük nehezen, hogy ennyi szomorúság ér minket.

Volt anno egy méhen kívüli terhességem. Abban az időben még nem volt ultrahang, békateszt volt csak, majdnem belehaltam. Aztán 2004-ben kirepültem egy mozgó kocsiból. Medencetörésem és koponyasérülésem volt. Akkor is közel voltam a halálhoz.

Most fizikailag rendben vagyok, de a fiam és a menyem között folyó ötéves háború érzelmileg tesz teljesen tönkre, sodor a totális összeomlás szélére. Az unokámat négy éve nem láttam…

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj, vazze,... Ne sirankozz, ha egesz eletedben jo lettel volna csak az unokadhoz, akkor az unokadat eltiltani sem lehetne toled, biztos, hogy latogatna.
A fiad egy elkenyeztetett nimand, aki helyett te pereskedsz azzal a szerencsetlen menyeddel.

Ha pedig kivancsi vagy, miert kell most ezt a "karmat" viselned, es mit kell belole tanulnod, menj el egy olyan emberhez, aki mult-elemzest vegez, peldaul Kunsay Melinda ujsagironohoz, aki hajszalpontos kepet fog neked felrajzolni, es segit abban is, hogy megertsd , mi a francert tartasz ott, ahol, es hogyan lehetne megoldast talalni a nyavalygasodra...

Ket honapja meg latvanyosan bevonultal a korhazba, kozolve a "rajongoiddal", hogy onnan te mar nem is fogsz kijonni elve. Kijottel, te magad allitod, hogy milyen jol vagy fizikailag (ugy latszik, az ugyveded szolt, hogy a birosag nem szopja be az Oscar-dijas alakitasodat), szoval hulye vagy, meg ha valaha becsuletes is voltal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Dr plágium: Tudod e ki kezdte ezt az egészet? Pécsiéknek a közüzemeket ami több százezer forintra rúgott ki kellett fizetni amit már csak a Csillácska használt el. Ezért kell hagyni döntsön ebben a bíróság mert elég kusz lett már ez az ügy.
Dr plágium
@szaboria1: A nyilvánosságot Pécsi vonta be, nagy kár hogy kiteregette a szennyest. Valamikor szerettem Őt, de nagyot csalódtam.
szaboria1
@Dr plágium: Ez nem igy volt Csilla kezdte és Ő tiltotta el a gyereket is a nagyszülőktől. Most lesz 18 éves az unoka kíváncsi leszek lép e az anyja ellen. Igaz a Csilla fiúja korban közel áll a gyerekhez mivel az is 20-on éves és így befolyásolható még a kamasz.
mariaberta
Ildikó kedves? Nem tudod, valóban? Ne keresgess olyan sokat, harcaid a nyilvánosság bevonásával folytattad. Talán kérdezz meg néhány újságírót, ők jobban fognak emlékezni, rólunk nem is szólva.
papa.49
Ezt már nem olyan régen tárgyaltuk, nem látom értelmét újra kezdeni, a fene se tudja az igazságot, de most is a szottyadt vénasszony jött elő ezzel, valamikor szerettem a szerepei végett, de most már múlik a ,,szeretet,, ...
Oldják meg maguk, maguknak, a közönséget nem érdekli igazán ez az adok, kapok!!!
picike1
nem cefet hanem cafatot akart irni magára ennyike letéve

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.