Az új költségvetésben növelni fogják a védelmi kiadásokat, beindítanák a magyar hadiipiart, a kormány programja a "mindennapi patriotizmus", a külföldre költözők pedig szerinte rabszolgának mennek ki, míg itthon sokkal jobban élhetnének,

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Minek iszik az olyan, aki nem bírja, aztán ilyen orbitális hazugságot mond!
Úgy látszik a húsvéti sonka megártott hazánk nagyjainak, mert mindegyiknek nyilatkozás kényszere lett.
Tényleg "nem szórják" hanem megvédés címén zsebre teszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Lázár: "Mi soha nem szórjuk az adófizetők pénzét"

Nem az anyád valágát azt. A Vuk-ból a varjú jut eszembe rólad, ahogy rikácsolja: Drága fővadász úr...
Sziszifusz
...ááááá neeeem. Amikor idióta 0,5 m magas kilátókra, alföldi szánkó dombokra és sok más látszat beruházásra költenek, az nem pénz szórás, hanem csupán fedőtevékenység.
Kormányzati szervezésben történő pénz lopás.
Grafix69
Persze nem korruptak , mondjuk az sem korrupció , hogy ilyen titulusok vannak mint miniszter elnökséget vezető miniszterelnökség . A pofám leszakad.
Eladott Ország
Akkor ki gazdagodott meg közpénzen gtótum-faktum Jankó
lampa laz
Eddig is tudott hazudni, de mióta a csíkilóhugyot issza...
Nessy
Minek iszik az olyan, aki nem bírja, aztán ilyen orbitális hazugságot mond!
Úgy látszik a húsvéti sonka megártott hazánk nagyjainak, mert mindegyiknek nyilatkozás kényszere lett.
Tényleg "nem szórják" hanem megvédés címén zsebre teszik.
Eladott Ország
Lázárnak sem maradt más eszköze, mint az uszítás és a blöff. Magánemberként,
kancelláriaminiszterként egyaránt. Az önző, mohó, mindent felzabáló, fosztogató, harácsoló
nemzetállami elit egyik ideáltípusa. Akinek semmi keresnivalója nem lehetett volna
haszonélvezőként az uniós pénzesláda körül, mégis könyékig nyúlt bele. És ő van megsértődve, ő nevez másokat szervilisnek. Még mindig van bőr a pofádon, Lázár János? Még mindig nem volt elég a pusztításból? Nekem lehet magánvéleményem, neked nem. Az ország jövőjével szórakozol, de neked is mondom: senkit nem fog érdekelni, hogy miért tetted.
eugen4402
@Eladott Ország: Vigyázzál! Nem szabad "jankózni"... Meglátja a házkezelő, és behívatja a szüleidet. Én "János úr"-ral akartam indítani, de időben kapcsoltam. "Lázár úr"-ra nem áll rá a szám, maradt a T. Miniszter úr! Engedje meg, hogy sokunk véleményét tolmácsoljam. Ha van egy valami, amit szeretni lehet az Önök kormányában, az a takarékos visszafogottság, hogy Önök soha nem szórják az adófizetők pénzét!!! Most pedig jó éjszakát gyerekek, aludjatok jól, álmodjatok hasonló szépeket... (Zene elúszik...)
bakegya
@glorianna: tanusíthatja több millió hazájában nélkülöző ,idős-beteg,magatehetetlen,politikai üldözött,nyugdíjas,éhezni kényszerülő gyermek,ha fogyatékosan jött a világra,ha hozzánk menekült,vagy ide se kívánkozik ...stb.stb...itt csakkk ha pap vagy jogász,de ha sportoló az az EMBER...HA FOCISTA AKKOR PEDIG KIVÁLASZTOTT...DE HA mészáros lölő akkor külön költségvetést is csináltat veled az ORBÁN VITYA FELE ORSZÁGA,FELE KIRÁLYSÁGA LE VAN PAPIROZVA AZ ORBÁNPEREPUTTYNAK,AHHOZ MEG SENKINEK SEMMI KÖZE-idézhetjük a NEMZET VŐJÉT...MOCSKOS TOLVAJ KURMÁNYA VAN MAGYARORSZÁGNAK-ÉS EZT IS A SOROS GYURINAK KÖSZÖNHETJÜK!!!
Nessy
@bakegya: No, meg saját magunknak! Kinek a szavazatáért, kinek a paszivitásáért.
Mag annak, hogy már megint olyan ellenzékünk van, amilyen.
bakegya
Lézer blokkolót az ORBÁN KURMÁNY MINDEN TAGJÁNAK NEM CSAKKK A SZÁJÁRA,DE A SEGGÉRE IS BETERVEZHETSZ A SZAPPAN MELLÉ-arra talán még telik a költséges fenn-és KITARTÁSOTOKBÓL!!!
AZ EGYTÁL ÉTEL OSAZTÁSÁT MEG MAJD A KERESZTÉNYEKNEK MAGÁRA VÁLLALJA A ZSIDÓ -KERESZTÉNY A SOROS ÉS A KRISNÁSOK SEREGE!!!
dr. prédikátor
Lézerannyitisérfácánvadász jankó!!! Igazat szóltál!!! ti valójában nem szórjátok a pénzt!!!
Béla333
A szokásos mellébeszélés! Igaza van Lázárnak, hiszen senki nem láthatta, hogy az utcán két kézzel szórnák a befizetett adóforintjainkat, így végül is igazat mond. Csak ellopják! De azt nem kellett kimondani, hogy "nem lopjuk el", mert az újabb többezer tüntetőt jelentene.
Így azt mondja, nem szórjuk, ami meg igaz!
Ez a Fidesz gondolkodás, Fidesz mentalitás!
dr. prédikátor
Lemaradt!!! Hanem ti szép CSENDBEN ELLOPJÁTOK!!!Gecik!!!
quadrocopter
Nagyobb lehet a fosás a hordában, mint sejthettük! Természetesen minden a jövő időre vonatkozik! Már 7. éve, hogy ezek folyamatosan "beindítanak" valamit és valahogy csak nem akar beindulni, Ilyen projekt, olyan projekt, kiosztják a cimborapénzt aztán semmi nem készül el, vagy csak belevágtak és abbahagyták.
Anyádnak hazudj Lézer, ő jóindulatú és hisz idióta, harácsoló, parazita hülyegyerekének!
nevemnick
Annyira meghatódtam, hogy Johanness végre bevállalta ezt az ismeretterjesztő előadást, hogy nyomban megettem a megmaradt két ujjnyi vastag főtt házisonkát, hogy el ne lopják.
Szerintem a Vereckei szoroson átkelő ősei (már ha ők onnan jöttek be) hús nélküli ujjperceivel egyre lejjebb kaparják magukat szégyenükben...
Szégyentelen banda.
bakegya
@Nessy:MINDEN MÁSODIK FORINT ADÓBA VAN BEHAJTVA-a vállalkozások az összes költségüket benyelik,a kettős adóztatás sehol a világon nincs olyan csúcsra hajtva ,mint itt,a többit már ide se írom mert mindenki tudja,de tűrjük évtizedek óta-A BALATON MINDEN SZEGLETÉT LENYÚLNI KÉPESEK...NEM VOLT ELÉG AZ ÁLLAMI FÖLD,VÍZ LEVEGŐ-NAPFÉNY KIPRIVATIZÁLÁSA.HA
SEMMI MÁST NEM VIZSGÁLNÁNAK MINT AZ ORBÁN PEREPUTTY VAGYONOSODÁSÁT-CSAKKK HÚSZONÖT ÉVRE VISSZAMENŐLEG,MÁR ABBÓL IS SZÉP KIS BŰNTÉNY KEREKEDNE...a természetrombolásról még nem is beszéltem.IPARSZERÜEN ZSÁKOLJÁK FEJÉR MEGYE,ZALA TERMŐ FELTALAJÁT IS-AZ ORBÁN APJA ÜRES SÓDERBÁNYÁKAT HAGYOTT MAGA UTÁN...ÉS FOLYTATJÁK...
kisrigó
Sajnos van még aki elhiszi ezeket a hazugságokat, amit ez az aljadék elénk zúdít! Nem is tudom, hogy minek kellene történni, hogy a sok buta ember tovább látna az orránál. Számolgatja az aprópénzt, de meggyőződése, hogy ő fenesége orbán sz..házi nem tud arról, hogy milyen kevés pénzből élnek sokan! Na, ezzel nincs mit kezdeni sajnos, mert ezt szokták meg: hogy ez van, ezt kell szeretni!
wpym
"Mi soha nem szórjuk az adófizetők pénzét"

Leforditva:

Folyamatosan lopjuk az adofizetok penzet.
papa.49
Vigyorgós lézeres szarjankó, te még egy normális hazugsághoz is hülye vagy, kár volt ezzel a dumával kiállni a porondra, te faszkalap!!!
Az állításodat első kézből tudom cáfolni, itthon pénzügyi előadó, kiment a Lajtán túlra kicsit, szállodában takarít 4 szer annyiért mint amit itthon kereset!!!
Az ótvaros piszkos hazug dumádat tartsd meg magadnak!!!
Nessy
majd,majd,majd.
Kezdetben vala " a mennyek országában az utolsókból lesznek az elsők, tűrjetek hiveim".
Aztán 3 - 5- éves tervek, majd ha felépítjük a szocializmust. (nem épült fel)
10 - 15 - x év után utol érjük Ausztriát. ( Máig nem sikerült)
Most meg a következő 4 évben, aztán a következőben ...as idők végezetéig.
Igaz, most "Állitsuk meg Brüsszelt", hátha egyszer majd utolérjük, ha türelmesen álldogál.
Mi lesz a következő dajkamese?
eugen4402
@Nessy: Nem akarok én "ezeknek" tippeket adni, de pl. lehetne
- tigrisbukfenc VB-ét rendezni. Korlátlan sikkasztási lehetőség...
- a balatoni kempingeket átalakítani ballisztikus rakéta támaszpontokká, és ha Trump nem kér bocsánatot, akkor fenyegessük meg az USA-t nukleáris rakétacsapással. Miniszter úr mondta, hogy fejleszteni fogja a hadiipart...Föld alatti betonkomplexumokban képezik már a légvédelmi egységeket, akik példátlanul arcpirító szitkokkal illetik a magyar légteret megsértő légi járműveket, közben karjaikkal vészjóslóan fenyegetik őket...
Eladott Ország
rtl.hu/rtlklub/hirek/tokaj-hegyaljan-kaptak-szolofoldeket-lazar-janos-gyerekei
Tokaj-hegyalján kaptak szőlőföldeket Lázár János gyerekei
hvg.hu/gazdasag/20160729_Nyaraloja_van_Lazar_Janos_masfel_eves_fianak
Nyaralója van Lázár János másfél éves fiának
www.vasarhelyihirek.hu/ertekes_balatoni_nyaralot_titkolt_el_lazar_janos
Lázár János gyermeke a másik tulajdonosa a révfülöpi üdülőnek és a hozzá tartozó 1100 négyzetméteres teleknek.
soundcloud.com/atlatszo-hu/unios-penzcunami-lazar-janos-kedvenc-tokaji-boraszfalujaba-napi-mutyimondo-20160830
Uniós pénzcunami Lázár János kedvenc tokaji borászfalujába
Van még bőr a pofádon te mocsok tróger Lázár !
Eladott Ország
nepszava.us/lazar-janos-megrazta-a-humorfat-es-megszolalt-megint/
Lázár János megrázta a humorfát és megszólalt megint. A teljesség igénye nélkül, egészen biztosan nem gondolhatott a szétlopott ingatlanokra, a hasonló sorsra jutott földekre, kaszinókra, trafikokra, de Lévai Anikó szőlőjére sem. Minden bizonnyal a Paks 2 és a hazatalicskázott uniós pénzek is elkerülhették a figyelmét, akárcsak a zsebre tett nyugdíjvagyon vagy a Tiborcz RáhelPityu, Pénztáros Lőrinc vagy a Simicska Lali magánkasszáinak nagyfokú fejlesztései is. Mint ahogyan az Orbán apunak a székház árából összebugázott bányája, de az ezt követően az öreg nyakába borított jó sok állami megbízás is.
Nessy
@eugen4402: Lehet, hogy előveszik a "hidegháborús trabantokat" is? ( Hofi )
eugen4402
@Nessy: Ha azt megteszik, az összes Sorosban megfagy a vér. Mi meg földig hajlunk, és a döntő ütközet előtt emelt hangon közöljük a VIP vendégekkel, hogy: "Ave Lázár, morituri ti salutant".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.