A közgazdász szerint az országnak már nincs szüksége Orbán Viktorra. Róna Péter a Hír Tv-nek azt mondta, a jelenlegi kormánynak már egyáltalán nincs olyan mondanivalója, értelmezhető, használható lenne. A kormány nem érti a világot. Azt, hogy 2017-ben Oxford már egyáltalán nincs messze, nincsenek távolról jövő emberek, együtt élünk egy világhálózat tagjaiként. Szerinte olyan összefüggések vannak, amelyek ezt a szerencsétlen társaságot, Orbánt és sleppjét – inkább előbb, mint utóbb – egyszerűen elsöprik. A közgazdász szerint az országnak már nincs szüksége Orbán Viktorra.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Róna úr a legnormálisabb közgazdász,politológus.
Tisztánlátása maga a felüdülés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pöpec
@karma1: "Ezek ellen csak egy jogallami modon lefolytatott alapos vizsgalat vegen lehet fejenkent 10 ezer evet kiosztani"

Ez az amiben nem hiszek. De bár igazad lenne.
Gondolj bele: tízezrek halnak bele évente az orvosi/kórházi ellátás hiányába. Százak megfagynak, éhen halnak, százezrek veszítik el megélhetésüket. Kivándorolt félmillió magyar. Szétverette fél Budapestet 2006-ban, Váradi Andrást elüti egy nyugdíjas épp az önkormányzati választás előestéjén. Milliárdokat sikkasztanak, karaktergyilkolnak. Oroszoknak adatok, Eu bomlasztás. Erdogan, Putyin és a kazahok az etalon. Iránnal üzletelnek atommal.
Ezek gátlástalan tömeggyilkosok, és még fatolvajok is :-) Majd pont ezek hagynak demokratikus bírósági eljárást ellenük? Kizárt.
karma1
@Pöpec: Es a fat a mamamek szulofalujabol lopjak! ...:o))) (Ezt csak a pontositas miatt irtam,...:o)))

Amikor erdogan ellen volt egy al-puccs - aminek egisze alatt egy csomo ellenzekit ki tudott nyirni - akkor teljesen megfagyott korulotte a levego: addig meg ugy ahogy targyalgatott veluk az Unio az esetleges csatlakozasrol, menekultkerdesrol.
Ahogy megtortent a puccs leverese, jegesre fagyott a viszony- erthetoen.
Ha barmennyire is elborulna Magyarorszagon a valtozast akaro'k agya, csak demokratikusan megtartott birosagi eljarassal lehetne kiosztani a fejenkenti 10 ezer evet talpig vasban.
Ugyhogy szerintem ezt tudjak Gulyasek is, (meg Te is es a Hozzad hasonlo ertelmes tuntetok is ), de szerintem az elso lepes polt levaltasa barmi aron, az ugyeszseg kisoprese, mert polt a budos eletben nem fog ez ellen a szellemi csokeveny ellen egy bolti lopast sem vadkent felhozni, nem hogy a kilometer hosszu bunlajstromot raverni...
Csak most ne szurja el az okos tomeg , mert egy ujabb eroszakos balhenak 56-os vege lenne: orban azonnal bevezethetne a szuksegallapotot (erre rettenetesen vagyik mar 2015 augusztusa ota, amiota a menekultkerdes erosen teriteken van ), masodszorra pedig putyin azonnal kuldene a csapatait - felporgetne az amugy is erre keszitett forgatokonyvet. Mert elobb-utobb az oroszok vissza fognak jonni , mint a farkas a 3 kismalacos meseben, sajnos,.
Pöpec
@karma1: Varga Gergő nagyon okos,kiváló szónok. Megkockáztatom, Gulyás csak második mögötte. Szóval Varga Gergő gondolata, ha orbánék nem takarodnak, a dicsőséges pesti nép fogja őket kirángatni a parlamentből. Varga tudja, hogy demokratikus úton elmozdíthatatlanok. Felküldte a gondolatot, "kirángatni" őket a parlamentből. Ezt békésen nem lehet.
A legfőbb ügyészt békésen eltávolítani kizárt mert fedezi a rendszer, a legfőbb ügyész pedig a rendszert. Vagy egyszerre mindent, vagy semmit.
Most majd jönnek a trollok, de hát egy demokratikusan megválasztott kormányról van szó. Válaszom: hitlert is demokratikusan választották meg, a zsidótörvényeket is demokratikusan szavazták stb. Oszt mi lett a következménye?
Az Unió nem fog tenni semmit aminek oka, hogy mi csak eszköz/térség/passzíva vagyunk putyin és az Unió játszmája között. Ha ide jönnének az oroszok, sereggel, a nato fel fog lépni, de nem a magyarok miatt, hanem mert az oroszokat vissza kell küldeni lőtávon kívülre. És az autógyárakért.
Továbbra is jönni fognak uniós pénzek, mert orbán nekik a kisebb rossz, az oroszok a nagyobb. Mi pedig megérdemeljük ezt a szarházy bandát, mert '89-ben elmulasztottunk forradalmat csinálni.
quadrocopter
Márpedig ahol nincs szükség a szemét tárolására, ott ki kell dobni a szemétdombra!
Írmagjuk se maradjon a hulladékoknak!
Pöpec
@karma1: Ezt még érdemes elolvasni:
"– De hogyan tud véget érni egy ilyen totális, mindenre kiterjedő hatalom?
– Vége lesz, de attól tartok, már nem tud békésen vége lenni. Mert azt nem lehet kulturáltan ordítani, hogy Orbán, takarodj, nem lehet úgy, hogy tisztelt miniszterelnök úr, szíveskedjék eltakarodni. A pillanat bármikor eljöhet. Valószínűleg olyan ok robbant majd, amire addig senki se gondolt. A robbanás után majd mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy Sancho Panza királyságában éltünk egy darabig."
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/sancho_panza_kiralysaga

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.