Orbán az egyetlen uniós kormányfő, aki gratulált Erdogannak. A fehérorosz és azeri államfő mellett a magyar kormányfő fejezte ki elismerését a török elnöknek. Érdekes, hogy erről sem a miniszterelnök sajtóirodájától, hanem a török hírügynökségtől tudni. A hírügynökség diplomáciai forrásokra hivatkozva számolt be arról továbbá, hogy külügyminiszteri szinten szintén kifejeztük gratulációnkat a török félnek, ugyanígy tettek a macedónok, a szaúd-arábiaiak, az irániak, a szudániak, a kenyaiak és a britek is.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Megszivja a geci ha kiderul hogy igaz amit az Osztrák megfigyelő allit: meghamisíthattak 2, 5 millió voksot a török szavazáson
mekkelek
Nívós kis társaság részévé teszi az országot a zorbán.
namihami
Na és? Ezt a szerencsétlent az Úniós vezetők már beárazták, csalódást vagy meglepetést már nem fog okozni. A gond akkor lesz, ha már mindenkinek tele lesz vele és megvonják a szavazati jogunkat, ami a pénzcsap elzárásával fog járni. Akkor lesz majd szép világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.