A Parlamentben egy jobbikos interpellációra adott válaszban Kontrát Károly BM-államtitkár arról beszélt, a mágnesszalagok átkerültek a levéltárba, kutathatóak. Kontrát kijelenti, nincsenek volt ügynökök a kormány soraiban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kontrát kijelenti, nincsenek volt ügynökök a kormány soraiban???
A derék Kontrát zsigerből nem tud igazt mondani! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Volt idötök a csicskás informatikusaitoknak
szépen kimosni a sz@ros gatyát !!
nevemnick
- Hogyan ismerjük fel a szőke iskoláslányt?
- ???
- Amikor a tanár letörli a táblát, a lány kiradírozza a füzetét.

Na, ez már az ügynöklistához képest nem vicc.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/26/akkor-is-szetveri-europat-es-magyarorszagot-beleallitja-putyin-vegbelebe/
Persze, b*szki, én voltam a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára. Az én apám volt az MSZMP párttitkára. Én voltam az, aki az ’56­-os emlékév fénypontjaként kitüntetett egy III/III­as ügynököt. Az én seggemet nyalják a rossz emlékű MSZMP udvari tollforgatói és válogatott elismerésekben részesített tagjai, akik úgy forgatták világ életükben a köpönyeget, ahogy nem szégyellték. A dicstelen múlt eme nyakunkon maradt dinoszauruszai most álnemzeti köntösbe bújva tagadják, hogy közük volt bármihez is az egykori KISZ-­titkár legnagyobb elégedettségére. Én feküdtem keresztbe mindenféle mondvacsinált (ind)okokra hivatkozva az ügynökakták nyilvánosságra hozása előtt. Sőt, én vagyok a világ legsötétebb autoriter rezsimjeinek – Azerbajdzsántól Törökországig, Kazahsztántól Oroszországig – elsőszámú csodálója, aki ezeknek a példaértékű államberendezkedéseknek a tökéletességét megirigyelve szántom be és hintem be sóval a szabad sajtó emlékhelyeit, korlátozom a szabadságjokat és rugdosom pofán a civil társadalmat minden lehetséges eszközzel. Én hirdettem meg ezekre kacsintgatva az illiberális magyar csodát is. Az én kormányomban dolgoznak olyan seggfej barmok Kontrát Károly szervilis seggnyaló.
quadrocopter
"Kontrát kijelenti, nincsenek volt ügynökök a kormány soraiban." Nehéz meló volt megtisztítani a terhelőktől!
No és a parlamenti hordában mennyi van?
"Győri Gábor" fedőnevű Orbán Viktor sem szerepel már a katonai elhárítás anyagaiban?
Eladott Ország
Horváth József 1985-ben a III/III csoportfőnöke lett – egészen 1990-ig irányíthatta a belső elhárítást. HORVÁTH: MOST FOGJÁK KIFOSZTANI MAGYARORSZÁGOT. Tíz-tizenöt éven keresztül Magyarország itt áll a nemzetközi nyomással szemben, és ebben az országban mindenki azt tesz, amit akar. Bármelyik internacionális monopólium úgy fogja a magyar érdekeket, anyagi eszközöket, nemzeti értékeket elvinni, ahogy akarja, mert nem lesz, aki észrevegye, hogy itt valamilyen személynek vagy csoportnak az érdekei jelentkeznek…”. Jövőbe látó sorok, bár Horváth, ahogy Hankiss Ágnes is megjegyezte, azt nem tette hozzá, hogy a „nagy kiárusításban pontosan a kötelékben röpülő elvtársi hálózatok játsszák majd a kiárusító szerepét”. Eljátszották, megtették, túlélték. A magyar nép meg beszopta.
Eladott Ország
Az ügynökaktákat már Grósz Károly idején elkezdték megsemmisíteni. Azután a rendszerváltó szarházi senkiháziak tovább folytatták. "Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk; ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk ..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.