IIsmét eljött az ideje annak, hogy Uj Péter rendet tegyen a 444 híveinek fejében. A végeredmény nem lett más, mint egy szokásos "független-objektív" lózungokkal tarkított sivalkodás. Uj Péter keddi sivalkodásának két csapásiránya van: „szabadságharc” az elnyomó Orbán-rezsim ellen és saját függetlenségük bizonyítása, tehát a Soros-féle köldökzsinór elvágása. Azonban nem kell ahhoz Einsteinnek lenni, hogy lássuk: a „társadalmi nyilvánosság felszámolása” ellen folytatott szabadságharc csak egy ideológiai kotyvalék, hiszen saját maguk, mint a független ellenzéki média „őszentségei” mai napig részei a „felszántandó” nyilvánosságnak. Szóval lépjünk is tovább a második pontra. A 444 főszerkesztője szerint a portált kiadó cég mögött valóban ott van a Media Development Investmend Fund (MDIF) nevű befektetési alap – amely mögött a magyar származású milliárdos spekuláns, Soros György és emberei állnak. Ez azonban Uj Péter szerint semmiféle befolyást nem jelent a lap működésére, amúgy is...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A 444 rendesen belemászott sunyiék pofájába, de csak vagdalkoznak, ugyanis perrel nem merik betámadni, mert annak dupla szopás lenne a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.