A Fidesz szerint Vona Gábor egyre kétségbeesettebb akcióikkal próbálja elfedni, hogy mélyrepülésbe vitte és szétverte a Jobbikot.

A kormánypárt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében fogalmazott így, egy elkeseredett ember kétségbeesett próbálkozásának nevezve a Jobbik elnökének napközben tett kezdeményezését, amely az eddiginél szigorúbb nemzetbiztonsági átvilágítást, továbbá pénzügyi-vagyoni és elmeorvosi vizsgálatot vezetne be a kormánytagokkal és szűkebb környezetükkel szemben.

A Fidesz válaszában úgy fogalmazott,

már a Jobbik szavazói is látják, hogy Vona Gábor a hatalomért és a pénzért mindenre képes, eladta a Jobbik lelkét és hátat fordított a szavazóinak.

Egy nemzeti radikális pártból egy migránspárti pártot csinált, amely Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt most éppen Soros György érdekeit szolgálja

- írták.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Fidesz meg a Jobbik ekézésével próbálják elfedni a CEU ügy szerencsétlen, amatőr kezelését, a néppártból való kizárás lehetőségét, a már lassan folyamatossá váló tüntetéseket vagy éppen Simicska lebegtetett kompromittáló dokumentumait!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
"amely az eddiginél szigorúbb nemzetbiztonsági átvilágítást, továbbá pénzügyi-vagyoni és elmeorvosi vizsgálatot vezetne be a kormánytagokkal és szűkebb környezetükkel szemben."

Kezdjük Vonával.
Az orosz és iráni kapcsolatokkal!
A libanoni és egyéb szálakkal.

Az elmeorvosiról nem is beszélve!!!

Totál igaza van a fidesznek.
A ballik vezére személyiség- és identitászavarban szenved.
Totál beteg.

Kár, hogy zárva az OPNI!!!
grincss
@RonaGyuri: Gyuri!
Erre kellene népszavazást kiírni!
A Fidesznek vége lenne!
nezelodo
Ez a naaagy jobbik-dakota ellentét csak duma, dezinformáció, hazugság, kinek, hogyan tetszik jobban. Kezembe került városunk nagyon független jobbikos hetilapja hatalmas nyelvcsapásokkal élteti a cikkíró a fideszt, hiszen nem lövet és nem vereti a tüntetőket a kiváló Pintér armada, mint a Gyurcsányi idejében.
A következő egész oldalon kéken virít a képembe az állítsuk meg Brüsszelt. Nincs ebben semmi kivetnivaló, hiszen néhány hónapja meg a szcientológusok népszerűsíthették magukat a jobbikos városi lapban. Anélkül, hogy valamelyiket kedvelném, nem a jobbik kötött atommegállapodást Iránnal, ahogy fentebb a "görög bölcs" barátunk szajkózza, mert el van maradva pár dakota brosúrával...
eugen4402
Olyan ez a cirkusz, mint amikor az üvegballonban forrni kezd a must. Kavarog, változik, láthatatlan erők hatására erjedésnek indul. Aztán lassan elcsendesedik, letisztul. Kedves Fidesz, nehogy azt gondold, hogy ez a tisztulási folyamat csak Vonáéknál érvényesül, nálatok is "forr a must", és az összes többi politikai csoportosulásnál is belső viták, nézeteltérések kötik le az energiákat. Örvendjetek! Ti addig vígan építhetitek a Rablólovagok Birodalmát, ahogy 2014-ben: "folytatjuk"...
Nessy
@Szókrakész: Téves a cimzés!
Ki az aki térdet, fejet hajt Putyinnak, aki eladósítja az országot évtizedekre az oroszoknál?
Ki ad több milliárdos hitelt Iránnak "mini atomerőmű" építésre?
Az elme orvos sem lenne buta ötlet, egyik másik potentát szövegeit olvasva. Egy pszichiáter Orbán és társai beszédeiből PhD disszertációt írhatna, kiváló eredménnyel.
Az OPNI újra nyitása tényleg bölcs ötlet lenne, mert most a "lakóinak" egy része a parlamentbe ücsörög oldaltól függetlenűl.
nezelodo
@Nessy: Lehet ám, hogy ott a sógorok hegyei között olcsóbban regenerálják, töltik újra a vezér akkumulátorait, mint az egykori OPNI-ban. Meg onnan lassabban érnek ide az ott dolgozó hazánkfiai által a hírek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.