Közkívánatra újra az utcára mennek a Soros-hadsereg ellen – hirdeti a Facebookon az esemény létrehozója

Az érdeklődőket a Nyugati térre várják egy kis "egészségügyi sétára" 22-én 19 órától.  

Közkívánatra! Újra az utcára megyünk! Soros Army elég volt!

E hét szombaton az az 2017. április 22-én ismét teszünk egy egészségügyi sétát.

Találkozó: 19 órakor a Nyugati téren az óránál.

A múlt hét szombati Szabadság téri látogatásunk sokatok szimpátiájával párosult és sokan jelezték is, hogy legközelebb szívesen velünk tartanának egy hasonló megmozdulásra. Nosza, itt az alkalom!

Nem pártrendezvény lesz, hanem csak szimplán mi, civilek fogunk megmozdulni. Így semmiféle pártzászlót nem fogunk beengedni közénk. Viszont nagyon unjuk már ezt ami lassan hetek óta megy gyönyörű fővárosunk utcáin. Sajnos most ez az éjjel-nappal Budapest nálunk!  Elég volt ezekből az SZDSZ gyanús álcivil szervezetektől, akik mindentől és mindenkitől függetlenek csak Soros Györgytől és a pénztárcájától nem! Nem érdekel minket a CEU, ez a Soros janicsárképző és nem hisszük, hogy ez akkor volumenű dolog lenne amiért hetekig meg kell bénítani a belvárost.

Elég volt ebből az előrehozott Prideból, ebből a liberális Woodstockból! Élhető és békés fővárost akarunk! Nem akarunk sem arab tavaszt itthon, sem a kijevi Majdan térre nincs szüksége kis hazánknak! Nem akarjuk még egy évig ezt tétlenül nézni. Ezért mi Magyar hazafiak szeretnénk kifejezni, hogy sem a migránsokra, sem Sorosra nincs szükségünk. Ez a retkes CEU sem érdekel minket és az ország túlnyomó többségét sem! Nem szeretnénk, hogy ezek a ladyboyok, a gender szak két lábon járó bizonyítékai formálják a magyar közéletet és ez az EU zászlós sereg irányítsa a magyar belpolitikát, pláne nem a 2018-as választásokig.

Ha Te is tenni szeretnél azért, hogy helyreálljon Budapest rendje és ne a balliberálisok kedvenceivel, a migránsokkal kelljen élni nekünk és a gyerekeinknek, akkor gyere Te is velünk! Foglaljuk vissza az utcákat, hogy Magyarország és Budapest ismét a magyaroké legyen!

Mint korábban írtuk, szombaton a kormányért és Oroszországért szervez békemenetet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez rendben is van. Mondjuk azt a részt nem értettem, hogy pártzászlókat nem akarnak. Mégis, a fideszén kívül milyen zászló lehetne még ott???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A CÖF Mátyás királyt játszik. Álruhában megy tüntire.
Eladott Ország
@justhpeter: tegnap, 08:46 ; Mert a jó körösztény ember ha meglátja a CÖF-öt viszketésbe lendül a keze.
laszlobihari
A "boldogok a lelki szegények ..." helyett, boldogok az agyhalottak mivel övék a g. viktor által álmodott menyország! bár még nem tudják, hogy oda ők csak mint szolgák kerülhetnek be!
Béla333
A Nyugatitól mennek a Kossuth térre 19 órától?
Nekünk meg a Kossuth térről kell egy menetet szervezni a Nyugati felé! 19 órától.
Félúton találkozhatunk!
human
@Béla333: Nem kell velük foglalkozni. Mindig van egy pár ember aki gyűlölködni akar. Csak mondja meg valaki, hogy ki az aktuális ellenség és ők már magukévá is tették az infot.
nevemnick
Kurbatovics előrántja nagy nemzethy magyarverő seregét.
Provokációval próbálják majd ellehetetleníteni a kormány elleni tüntetést, amire nem szabad ott reagálni. Ha a rendőrség nem megfelelően lép, akkor egyértelmű, hogy ki küldte őket az utcára.
Fotókat, videókat készíteni, feljelenteni őket, s ha másként nem megy akkor egészen Stuttgartig kell menni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.