Amerikában már megjelentek az első olyan bankautomaták, amelyekből kártya nélkül, egy okostelefon segítségével tudunk pénzt felvenni.  Hazánkban még csak most terjedhetnek el igazán a mobiltárcák, de vajon mikor jöhetnek a kártya nélküli ATM-ek?

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mikor jöhetnek itthon kártya nélküli bankautomaták?

Tudatlan elmélkedésnek akár jó is lehetne, de bilibe log a kezünk

A derék pénzcentrum.hu nagyvonalú cikkben számol be róla, hogy szerintük: „Ez lehet a bankkártyák veszte: hipermodern ATM-ek érkeztek”.
Annak kapcsán, hogy hozzájuk is eljutott a hír, hogy vannak „olyan bankautomaták, amelyekből kártya nélkül, egy okostelefon segítségével tudunk pénzt felvenni”. Azt most hagyjuk, a dologban csak az a viszonylag új, hogy az ATM-ekből is. A derék szerző arról is elmélkedik, hogy na és mi van kicsiny hazánkban.
Ebbéli elmélkedéséhez két megjegyzésem van:
Egyfelől, mint a cikk is említést tesz róla (csak a hangsúlyt tették máshová): „az azonnali átutalási rendszer a tervek szerin 2019. július elsején indul el”!
Másfelől; személyes tapasztalatból tudom említeni, hogy a cikkben kiemelt fejlesztőként ajnározott egyik (szolgáltató) cég a 14.-én befizetett díjat ma reggelig még nem könyvelte le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.