Miért nem nő Orbán ellenzéke? A legilletékesebbek, a baloldali pártok vezetői kerestek választ. A dologból egy kiadós, néhol belterjes önterápia lett, amihez a Momentum politikusának nem is sikerült felzárkóznia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bőven itt lenne az ideje a rendrakásnak ebben az országban. A végén még az is kiderülhetne – hogy évtizedek óta összejátszanak az éppen kormányon lévők az éppen ellenzéki pártokkal, aztán kockafordultával a másik viszonozza a szívességet. Pocsék érzés lenne rájönni arra, hogy évtizedek óta közös erővel fosztják ki a politikusok az országot, mindenki tudott mindig is mindenről és titokban jókat röhögtek a markukba a szerencsétlen, hiszékeny, hülye polgárokon. Na, az gáz lenne. Mégpedig nem olyan gáz, amilyen a gáztárolókból hiányzik, bár ez a gáz is robbanna. Nem is kicsit. Viszont nagyot. Persze, hogy itt jobb az élet, csak a sok hülye elmegy inkább rabszolgának külföldre. A kivándorló magyarok, az életükben soha a piacon egy percet nem dolgozó, sufnijogászokból és nagypályás gazemberekből álló kormánnyal szemben igenis mércének tekintik az uniós béreket és úgy gondolják, hogy az alamizsna, a közmunka, a megbecsülés hiánya nem biztosít élhető jövőt.
Magyarországon nem csak a kormányt az ellenzéket is le kell váltani.
Nessy
maguk sem tudják mit akarnak, de azt nagyon! Esetleg a "csoport terápia" helyett leülhetne az "ellenzék" ( mindenki!) pártelnökei helyett az egy - egy problémát valóban testközelből ismerő ember, és megbeszélhetnék, hogy mi az amivel az emberek foglalkoznak, hogy lehetne velük erről beszélni, alternatívát kinálni, emberi nyelven. Van, aki a városokat ismeri jobban, van aki a vidéket.
Ne nevessetek, de pl. két - három órás rendelői várakozás alatt a többi beteggel beszélgetve, több problémát, néha még jó ötletet is hallok, mint egy három napos elvont konferencián! Csevegni kell, nem szónokolni!
Béla333
A DK miért nem vesz manapság részt bármiféle ellenzéki ügyben?
A CEU törvény alkotmánybírósági kontrollját sem támogatta, pedig a teljes ellenzék aláírta ennek a kezdeményezését?!
A legnagyobb hiba hogy az eddig a hatalom közelében lévő politikusok nem néztek szembe azzal, hogy mit is követtel el az elmúlt évtizedekben a magyar néppel szemben. A Fidesszel a hátunk mögött összejátszva, az országot szétlopva!
Így amikor most jönnének újra a hatalomba, nincs meg velük kapcsolatban a minimális bizalom sem!
Ők pedig azon vannak, hogy a többi ellenzéki alakulat is csússzon le az ő szintjükre. Azt követik: ha használni nem is tudnak, de legalább ártani igen!
Ez így nem fog menni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.