Hiába kérdeztük a kormányt és a Fideszt is, egyetlen olyan brüsszeli szabályt vagy tervet sem tudnak mutatni, amitől védeni akarják az országot. A civilek bűneiről sem tudnak mondani egy szót sem. Amikor elolvastam a nemzeti konzultáció kérdéseit, biztos voltam benne, hogy az összes kérdése hazug állításon alapszik. A korábbi konzultációk esetében is érezhető volt, hogy súlyosan torzítják a valóságot a kérdések, de olyan még nem fordult elő, hogy már a kérdés kiindulópontja sem igaz. A migránsos konzultáció idején az legalább igaz volt, hogy a migráció egy létező jelenség, most viszont úgy tűnt, hogy kizárólag nem létező EU-s szabályokról és el nem követett tettekről kérdeznek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nos, ezt a cikket kellene bedobálni a levelesekbe, hogy a legegyszerűbb magyar is értse, a rezsim hazugságokból van hatalmon, tehát illegitim és hazugságokkal akarja megerősíteni az illegitim hatalmát!
eugen4402
A Fidesz szerint nem is kell kérdezősködni, a lényeg az, hogy 8,5 millió választópolgárból legalább 7,5 millió álmából felriasztva is azt kiáltsa: "Nem engedjük, hogy Brüsszel elvegye tőlünk a rezsicsökkentést!" Továbbá ennyien kiáltsák a szélbe, hogy "Életünket és vérünket O. V.-nak és Németh Szilárdnak, áldott legyen a neve mindkettejüknek!!!"
dr. prédikátor
@quadrocopter: Én visszaküldtem a gecinek,nem teszi zsebre!!!
eszegfu
Érdekes módon az előző konzultációs levélnél is csak a visszaküldött db számot hozták nyilvánosságra, de pl. az egyedi vélemények számát nem, ami nyilvánvalóan "ellenzéki" lehetett. Én is "kidekoráltam", mint ahogy gondolom mások is, de egy árva hangot erről nem lehetett hallani...vajon ezek hova sikkadtak el?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.