Szerinte kora, túlképzettsége és jobboldali kötődésű volt munkahelyei miatt érte hátrányos megkülönböztetés. Miközben tízezrek vonultak utcára a CEU védelmében, a háttérben egy különös per zajlik a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent cikk szerint. A történelem szakon és a jogi karon szerzett diplomájával 2003-ban jelentkezett a CEU-ra S. Ágnes, aki a világon egyedülálló, roma felsőoktatási előkészítő programok egyikén szeretett volna részt venni. A programok keretében teljes ösztöndíjjal, intenzíven készítenek fel cigány hallgatókat az angol nyelv elsajátítására, így utat nyitva a posztgraduális képzésekhez.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem vagyok rasszista, de ennek a holgynek igen erosen megkerdojelezheto a kovetelese, plane 13 ev utan tunt fel neki, hogy "hatranyos helyzetbe" hoztak...
Nagyon erdekes lesz, ha bebizonyitjak, hogy o nem elt a felajanlott lehetosegekkel, ujrajelentkezessel (mint ahogy ezt a CEU reszerol meg is jegyeztek mar).

Vajha mit akarhatott elerni ? Egy harmadik diplomat? Mig a tobbiek az elso postgraduate kepzesuket szerettek volna megszerezni? Tuljelentkezesrol sosem hallott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@magyarbakancs: Majd ha a sok migráns teszi ugyanezt?!
volvós
Töprengjünk el egy kicsit ! S.Ágnes..."kárt " követel :-))))))
Aki hallott már roma asszonyt káromkodni,tudja
mit jelent a "KÁR" szó magyarul...A putriban keresse a
hatalmas " kárt " lehet hogy a Gyözike pénzéhes "tanfolyamára " járt
magyarbakancs
@volvós: Haszmo kár.Ezt kiabálják az újmagyarok,réti négerek,kátrányos helyzetűek.
karma1
@1magyar: Jaj, mar megint itt vagy a fobiaddal??? Most komolyan kerdezed ezt a baromsagot? Vagy komolyan felsz ettol? Egeszen komolyan mondom, hogy menj el egy pszichologushoz, vagy csak egy ellenzeki politikushoz - ne a jobbikhoz, mert azok eszementek - es kerdezd meg toluk, hogy hogyan kene ebbol kigyogyulnod.
Ertsd mar meg, nincs az az idiota menekult, aki Magyarorszagon akarna maradni. Mikor hallottal Ma.o.-n eroszakrol, rablasrol, terrorakciorol, vagy hasonlorol??? Sohasem hallhattal, mert a menekultek csak tranzitnak hasznaljak az orszagot.
Azt meg sokkal jobb, ha tudod, akik a CEU-n tanulnak, es kozel 100 kulonbozo orszagbol jottek a CEU-ra tanulni, azoknak az egyhavi zsebpenze tobb, mint a te egesz eves fizetesed, nincsenek raszorulva se rablasra, se eroszaktetelre...
Hagyd mar ezt a hulye migrans szoveget, mert ennek semmi teteje...
eugen4402
"Kora, túlképzettsége, és jobboldali kötődésű volt munkahelyei miatt részesült hátrányos megkülönböztetésben..."?! Nem javaslom, hogy független Bírósághoz forduljon. Keressen másik milliárdost, akit megzsarolhat. Fájdalom, de véleményemnek semmi köze a hölgy származásához, ha argentinként születik, akkor ez lenne a véleményem.
Eladott Ország
S. Ágnes ha ennyire túlképzett menjen el dolgozni, vagy álljon be a fideszbe, hátha akkor közpénzt tud lopni. Ott a példa a Cigányság Rogán Antalja, a híd a közpénzek világába díszcigánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.