Fennáll a veszély, hogy 18 milliárd forint visszavándorol Brüsszelbe, olyan durva hibákat találtak az uniós szakemberek egy EU-forrásból finanszírozott projektnél. Az uniós pénzek pályáztatásának és szétosztásának informatikai rendszerére kapott 18 milliárd forint visszafizetését helyezheti kilátásba az EU: Brüsszelben durva hibákat találtak a magyar projektnél. Külön kínossá teszi a történetet, hogy ezt a rendszert azóta a kormány kidobta az ablakon, és egy másikat fejlesztett ki. Pár éve a magyar állam kivásárlással szerezte meg az informatikai szoftvert kidolgozó céget. A vállalkozás egyik tulajdonosa a szerződéskötés utáni napokban meghalt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az a baj, hogy ezeket a közpénz lopásokat az adózó állampolgárok fizetik vissza nem a fidesz szarházi tolvaj banda. A fidesz oligarcha következmények nélkül lophat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az a baj, hogy ezeket a közpénz lopásokat az adózó állampolgárok fizetik vissza nem a fidesz szarházi tolvaj banda. A fidesz oligarcha következmények nélkül lophat.
Eladott Ország
@Béla333: A fidesz míg hatalmon marad a közpénzlopásnak sosem lesz vége, sőt még a pofánkba is röhögnek.
Béla333
Nagyon gondolkodom, hogy a sz@r idő ellenére ma is elmegyek az orosz követség elé, csakhogy ne röhögjenek a pofánkba. (Tőled idézve, de igazad van!)
karma1
@Eladott Ország: Van egy olyan erzesem, hogy volnanak ra modszerek, hogy pillanatok alatt kideruljenek, hogy kik nevszerint a felelosok azert, hogy eltuntek a penzek.
Nem a magyar adofizetok penzebol kellene ezt visszafizetni, egyebkent az Unio sem hulye, tudja, hogy nem a Kis Pista bacsi meg a Nagy Joli neni 26 ezer forintos nyugdijabol kellene ezt torlesztetni, hiszen nem is ok vettek fol ezt a penzt.
Mindig mondogatom, hogyha valaki valamilyen vagyontargyra tulajdonjogot akar formalni, akkor valamilyen modon , - ha nagyon elrejtve is es nagyon sok munka aran - de ki lehetne bogozni, hogy ki lehet ezert a felelos.
Gondolok pl. arra, hogyha en akarnam magamnak a turai kastelyt, akkor megmondanam lolonek, hogy vegye meg az o egyik holdingja, kft,-je zrt-je, -mindegy mije- amelyikben az en gyerekem 1/25 reszig tulajdonos, mondjuk a recsolke, alias tiborczne (nagyon aljas)...Es akkor a recsolnek mar volna egy icipici joga, hogy ennek a holdingnak az osszvagyonabol kivehesse a turai kastelyt, es mondjuk az anyosa vagy a sogornoje nevere irjak, tehat mar regen nem meszaros a tulaj, ha az egesz katyvasz borul, akkor a turai kastely mar tiborzne, szul. Gipsz Gizella neven van, amin a recsolnek vagy orban viktornak van haszonelvezoi joga.
Es mondjuk meszi lolonek most eppen 105 kulonbozo neven futo vallalkozasa van, amiben - ezt barmibe lefogadom - mindenhol ott van az orban csalad valamelyik tagjanak a haszonelvezeti vagy tulajdonjoga, vagy 99 evre berleti joga, vagy barmije...
Tudom, ember legyen a talpan, aki ezeket a szalakat kibogozza, de en ismerek olyan konyveloket, akik 3 napig elfelejtenek enni-inni aludni, ha egyszer valami izgalmasat talalnak egy konyvelesben, foldhivatali papiron. Kulonben, ha nincs az orban csalad birtokaban, kesobb hogy tudna(k) penzze tenni a nyugalmas eletuk biztositasara?
szaboria1
Ez már nem az első eset amióta a Fidesz van hatalmon.
Eladott Ország
@karma1: Amíg az Orbán kormány a multik igényeit kielégíti, itt elsősorban a németekre gondolok és hagyja, hogy az ország olcsó munkabérű összeszerelő üzem maradjon, addig ezt a kleptokrata bandát békén hagyják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.