Átszabná a kormány a Munka Törvénykönyvét – az autóipari cégek igényeit tartva szem előtt. A parlamentben már megkezdődött a Munka Törvénykönyvének módosításáról a vita. Mint írtuk, tágítanák a munkaidőkeretet – a korábbi két hónap, jelenlegi egy év helyett három évre terjesztenék ki. A módosított jogszabály tehát hároméves időszakra tenné lehetővé a felhasznált és fel nem használt munkaórák közötti „sakkozást”. A lanyhább időszakban nem csökkenne a bér, de nem járna túlóradíj vagy hasonló az extra terheléses napokra, hónapokra sem – írta az Azénpénzem.hu. De csak akkor, ha a felek erről a kollektív szerződésben megegyeznek. Ami azért nem egyenrangú felek meccse, ahogy erre az ellenzék célozgat. A Jobbik egyenesen rabszolgamunka-törvényt emlegetett a parlamentben a módosítással összefüggésben. A Vasas Szakszervezeti Szövetség szerint is a multik diktálhatják az iramot a módosítás révén.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ti tetves alkoroszteny embernyuzok! Akkor most mi is van a nagy vasarnapi pihenonappal? Azon gondolkodtok, hogy csak egy szabadnap legyen egy honapban???
Es a jo kurva anyatok hogy erzi magat?
Remelem, csuklik rendesen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@colibri: Engem csak az tolt el tehetetlen duhvel, hogy ezt az ado- es jarulekfizetest MINDENKI szigoruan betartja, es mindenki termeszetesnek veszi! Eppen ezert orommel befizetik, es ebbol epul, gazdagszik az orszag.
Ez nem ordongosseg, nem csoda, ennek igy kellene mukodnie mindenhol! Ez faj a legjobban nekem, hogy olyan keves kellene, es az otthon elok is meg tudnak ugyanezt csinalni.
Amennyi penzt ellopott mar orban meg a bunbandaja, abbol Magyarorszag a szorgalmas nepevel mar Kanaant csinalhatott volna. Ehelyett sikerult Europa szemetdombjanak kialakitani a hazat, ahol egy agyatlan potrohos kakas kukorekol a szemetdomb tetejen...
Olyan keves kene a jol szervezett orszaghoz...
karma1
@colibri: Hu, ezt hulyen irtam. Szoval csak azert vagyok duhos, hogy ezt miert nem lehet otthon is megcsinalni? Gyakorlatilag csak azo mulik, hogy ne maradhasson korrupt vagy/es bunozo politikus a parlamentben, es akkor menni fog. Itt nincs kismillio allamtitkar, miniszter, meg ezeknek a kismillio helyettese, de ha valaki hibazna, azt azonnal kizarjak maguk kozul...
quadrocopter
A lopást, hűtlen kezelést, csalást mikor veszik ki a Btk-ból?
Ördögvadász
@karma1: ki locsog otthonról? Hol az otthona egy árva kaktusznak a vadonban?
F_Viktor
@karma1: Irod:
"...az ado- es jarulekfizetest MINDENKI szigoruan betartja, es mindenki termeszetesnek veszi! Eppen ezert orommel befizetik, es ebbol epul, gazdagszik az orszag."

Ellenzekben orban is hasonloval kampanyolt, az adocsokkento kampany-hazugsagaiban ezt igerte.
Olyan adomerteket, amit mindenki orommel befizet, ami alol nem lesz erdemes kibujni.
Csak kozben eszre vette, ha csokkentene a SZJA-t, akkor nem lehetne mit ellopni, ha az orszagot is mukodtetni kell.
Helyette ugyanugy maradt a 48-49 szazalekos ado- es jarulek elvonas, + megfejelte a vilag legmagassabb AFA-javal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.