"Ebből csak egyetlen egy következtetést lehet levonni, hogy Orbán Viktor udvarias ember" - ezt Kósa Lajos mondta mai sajtótájékoztatóján. A Fidesz frakcióvezetője újságírói kérdésre magyarázta meg, hogy a miniszterelnök egyetlen uniós vezetőként, miért gratulált a török elnöknek a sikeres népszavazáshoz, amelynek eredményét a nemzetközi politika kétségbe vonja. További részletek a videóban.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Végülis a Gittlernek is ugyanúgy jár mint nektek. Hát még ha úgy is jártok.
namihami
Most tökéletesen igaza volt a Kósának. A Tállai és az Erdogan pont ugyanaz a kategória (mondjuk nem a legmagasabb és akkor roppant finoman fogalmaztam), de a gratuláció szintje azonos lehet. Lajalaj, , aszád megint gyorsabb volt, mint az agyad. Persze a te agyadnál kevés lassabb akármi létezik. Még a lajhár vagy a csiga is HUSSSSS!
nyanya001
Már megint megszólalt a fidesz hülyéje de minek.
Nessy
Aztán Tállainak most épp miért kell gratulálni?
Kósát, Némethet hallgatva az az érzésem, újból megjelent a Ludas Matyi!
nemfideszes
Lala megint nagyot ment. Remélem azért a "kedves" vezető pusztán udvariasságból nem gratulált Kim Dzsongunnak is a legnagyobb nemzeti ünnepük alkalmából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.