Elverte az Oktogon téri bankfiókból szerzett 2,5 millió forintot az a bankrabló, aki ellen az ügyészség most emelt vádat.

A 24.hu úgy tudja, a férfi – aki egyébként most ideiglenes kényszergyógykezelés alatt áll – ruhákra, műszaki cikkekre költötte az összeget, de még egy tengerparti nyaralásra is befizetett belőle. Azért ment pár héttel az első, sikeres banki akciója után ismét rabolni, mert addigra felélte a pénzt.

Tengerparti nyaralásra és ruhákra költött az Oktogon téri bankrabló

A Fővárosi Főügyészség szerdán arról tájékoztatott, hogy a férfit háromrendbeli – két esetben fegyveresen elkövetett – rablás bűntettével és illetve annak kísérletével vádolják, miután kirabolta az Oktogon téri bankfiókot egy gázpisztollyal 2016 februárjában, majd ugyanezzel próbálkozott Solymáron márciusban, illetve rátámadt egy járókelőre az utcán: nagy lendülettel ráugrott egy nő hátára, hogy megszerezze a táskáját.

Az ügyészség közölte azt is, hogy a támadó ideiglenes kényszergyógykezelés alatt áll, és kényszergyógykezelés elrendelését indítványozták vele szemben. Információnk szerint a férfi paranoid skizofréniában szenved.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.