Egyértelmű, hogy megijedt a Fidesz a tüntetőktől és az is, hogy nem tömegoszlatásra használják ezeket a fegyvereket. Hanem ölésre. A Fidesz retorikában nem reagált a tömegtüntetésekre, viszont a Belügyminisztérium tegnap nyilvánosságra hozott egy rendelettervezetet, amivel bővítenék az országgyűlési őrök által használható kényszerítő eszközök listáját. Már, ha a gránátvetőt „kényszerítő eszköznek” lehet hívni. A hivatalos magyarázat szerint „az országgyűlési őrség által használható kényszerítő eszközök arzenálját időről időre felül kell vizsgálni abból a célból, hogy a technikai-tudományos fejlődés hatására létrejött legkorszerűbb és NATO-kompatibilis eszközök használata biztosított legyen”. Bizonyosak vagyunk benne, hogy nem Szél Bernadett kirohanós felszólalásai ellen, vagy a technikai-tudományos fejlődés miatt van szükség "a kényszerítő eszközök arzenáljára", hanem azért, mert Kövér Laci bácsi meg a Fidesz beijedt, hogy a tüntetők elfoglalják a Parlamentet.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
És tessen mondani, a mesterlövész puskák is kényszerítő eszközök?
Hány "sniper" lesz állományban?
Matolcsyt ajánlanám, felkészül Smitt Mária! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Javaslom még, hogy az oroszoktól vásároljunk rakétaelhárító rakétákat is. Biztos ami biztos.
grincss
És tessen mondani, a mesterlövész puskák is kényszerítő eszközök?
Hány "sniper" lesz állományban?
Matolcsyt ajánlanám, felkészül Smitt Mária! :-)
kissé felnőttem
Erőditményt hoznak létre.Parlament védelem , gépkarabély elfogóháló drónokra? Lajos nem vagy 100-as, csupaszbajszossal egyetemlegesen, ténleg E tipusra előjegyzésre lehetne menni, aki fél a saját népétől arról van vélemény is rendesen. olcsóbb lenne lemondani, van benne valami mondaná Rajkin
silber13
@Szókrakész: Bizonyára kella gránátvető, meg a gépkarabély! Igaz, te nagyokos? Apám, ezek ölni akarnak.
Nessy
Vállról indítható rakéta? Repülőgép anyahajó a Dunára?
Hogy mondta Lucifer? Tragédia, nézd komédiának és szórakoztatni fog legott!
És tessék mondani, ezeket kik ellen akarják használni? Gépkarabély ,egyéb pisztolyok, mesterlövész puskák? A drónok ellen??
Vagy egyszerüen csak féltik a tyúkszaros életüket az őket "imádó" zemberektől? Az a baj ezzel, hogy ha az előadáson az első felvonásban van egy puska, az a harmadik felvonásban elsül!
Szókrakész
@silber13: Végre rájöttetek!

És itt az egész politikai elit, jobb, bal, ballik, dk, ... megszavazza ezt.
Közös megegyezéssel összezárva védik magukat.
Ha kell a népet cserélik le, de őket a parlamentből ki nem rángatja senki.
Eleve nem is magyarok.
Csak van egy olyan papírjuk is.
Béla333
Lassan majd a Kossuth tér 4 sarkába egy-egy Katyusát is beállítanak.
Putyin kedvezményesen megszámítja!
quadrocopter
Az atom és a "Puli" ICBM-ek megint kimaradtak a nagybevásárlásból!
silber13
@Szókrakész: Ne erőlködj,hogy az enllenzék nyakába varrjad wzt a szemétséget! Ez egyértelmüen a Fidez- horda agybaja, akik szeretett vezíreddel az élen hungarofóbok gyülevész hordája!
Szókrakész
@silber13: Biztos igazad van.
Nem vitatkozom.

Amúgy sincs értelme.
nezelodo
Na azt gondoltam ezeknek a dakotáknak elég lesz a kék plakát, hogy "Állítsuk meg Brüsszelt"! Nem fegyverkezni is kell, pedig most csak a hóekéket kellene megállítani, és nem tudna idejönni a naaagy EU-e ellenséges armada!!
nyanya001
www.youtube.com/watch?v=6uu4yoi0TqY
A drónok elleni védelmet szolgálja a hálót kilövő gránátvető..." Nos a drónok valóban biztonsági gondokat jelentenek és tényleg foglalkozni kell védelmi szempontból a problémával... DE! A 40 mm-es gránátvető nem tud nagy magasságba hálót kilőni!!! Elsősorban katonai műveleteknél lehet gyalogsági támogatóeszközként használni illetve tömegoszlatásnál nagyobb távolságból könnygázt juttatni egy adott területre... Drónt "elkapni" az alábbi eszközzel lehet, de a videón is látszik, hogy nagy nyílt területen,/pl.reptér, ahol nincsenek házak, oszlopok, kémények, fák stb./ és gond az eszköz mérete, súlya/10 kg/ amely állandó hordozásra alkalmatlanná teszi... Ha pedig nincs jelen az eszköz egy valós idejű támadásnál akkor mire a raktárból, ládából előkerül a "cucc", régen múlt időben beszélünk minden történésről... Arról nem beszélve, hogy miért van szükség VALÓDI nagy hatóerejű fegyverek beszerzésére az Országgyűlési Őrség részére még mindig nincs válasz...
béla kovács
A térre pedig telepítsenek aknákat , csak egy párat !!!
Szókrakész
Majd ha most a parlamenti ellenzék és a ballik utcára vonul, hogy őket ne védjenek meg, nekik nem kellenek ilyen fegyverek, akkor elhiszem, hogy ez csak egy gatyábaxarós fidesz szóló akció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.