Pósfai Gábor, – a Decathlon magyarországi irányítója nem volt rest megosztani a gondolatait, annak ellenére sem, hogy a kormány mostantól nyilván megfontolhatja a Lex-Decathlon törvénybe foglalását, egy sikeres nagyvállalat ellehetetlenítését. Itt ez így szokás! Pósfai Gábor azt is le merte írni, hogy náluk – a cégnél természetesen – semmi baj nem lehet abból, ha bármely dolgozója másként gondolkodik a világról, mint ő. Nem függesztik fel, nem rúgják ki, nem állítják félre – meghallgatják! (...) Egy pillanatig nem lehet kétséges, hogy a fúrógép motorjait felizzították. Az orbáni gépezet belendült, keresik a lehetőséget, hogy lehetne szétbarmolni egy tehetséges cégvezető munkahelyét. A Decathlon nyilvánvalóan negatív példa lesz mostantól, akik ott vásárolna, valamennyien aljas sorosbérencek, s azon sem kell megdöbbennünk, ha napokon belül megírja majd a ripost, hogy Pósfai Gábor homoszexuális és üzleti kapcsolatokat ápol Simicska csapataival is. Aztán mehet, ahová csak akar!

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ettől jobb reklám nem kellhet a Decathlonnak! Mától, ha tehetem, náluk vásárolok és minden havert erre izzítok.
Nessy
Kár, hogy tőlem messze van. Pedig jó minőségű dolgaik vannak, megfizethető áron.
Most már vakon vagdalkozik a kormányzat! Aki nem paríroz, azt üti,vágja. Teljesen elvész a józan ész! Mindent lenyúlni, tönkretenni, generációkat elveszíteni, oktatást, egészségügyet, szociális szférát, civil mozgalmakat évtizedekkel ezelőtti szintre vinni. És ehhez hozsannáznak a híveik! Van, akinek megéri, van aki nem érti, van, aki miután sz@rba van, igyekszik kényelmesen elhelyezkedni.
papa.49
Egyszerűbb lenne a kontárokat jól orrba verni, és kirugdosni még az országból is!!!
kisrigó
@Nessy: És még mindig ráfér a képükre, hogy ahelyett, hogy kicsit visszafognák magukat, támadnak, karaktergyilkolásszák az őket bírálókat! Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki a Decathlon vezetőjéről! Bizonyára lelkesen kutakodnak, vagy kreálnak róla valamit pártfeladatként a csicskák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.