Visszavonja a kakucsi képviselőtestület az időkorlátos padhasználatról szóló rendeletét.

Erről a önkormányzat jogi bizottságának elnöke tájékoztatta az RTL Híradót. Kedden számoltunk be arról, hogy egy új rendelet szerint egy nap alatt, összesen maximum egy órát lehet a falu buszmegállóinak padján tölteni.

Aki ezt megszegi, akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat. A Híradó által kérdezett jogász szerint a rendelet sérti az Alaptörvényt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az önkormányzati idiotizmus határtalan. Az mikor lesz, hogy Lököttfalván csak páros lábbal szabad előre lépni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Eriksson: Az efféle vezetés akarta regisztráltatni, terveztetni, bevizsgáltatni a nagyszüleink által ásott kutakat is, nagyobb bevételre számítva mint ami a MANYUP megőrzéséből befolyt. A kuszafogú úgy összeszorította a fogát, hogy azóta se folyt vissza, mert alighanem lenyelte. Az anyja inkább őt nyelte volna le félsejtű korában!
Veleda
Ebben a faluban még nem vezették be a gyalogosok sebességmérő óráját? Aki túllépi a megengedett sebességet, büntit fizet:))
nezelodo
@Veleda: Ne adj nekik tanácsot, még megfogadják, és megtoldják azzal, aki lassabb az is fizet. Így bérletet kell venni szegény megfáradt Kubatov-nyugger társaimnak havonta.
Equus
mennyi király poén...
...nem tom, Sas úr olvassa-e a Propellert, de ebből egy egész estés műsor kitelne, főként, ha az elrendelés híréhez írt hsz-eket is hozzáadná...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.