Visszavonja a kakucsi képviselőtestület az időkorlátos padhasználatról szóló rendeletét.

Erről a önkormányzat jogi bizottságának elnöke tájékoztatta az RTL Híradót. Kedden számoltunk be arról, hogy egy új rendelet szerint egy nap alatt, összesen maximum egy órát lehet a falu buszmegállóinak padján tölteni.

Aki ezt megszegi, akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat. A Híradó által kérdezett jogász szerint a rendelet sérti az Alaptörvényt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakcsubakka
Látta már orvos azokat akiknek a fejében ilyen orbitális baromság megfogalmazódott ?
Kezdem az hinni,irdatlan mennyiségű hülye van ebben az országban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Kár. Pedig éppen javasolni akartam parkolóórák kihelyezését. A befolyt összegből még csicsásabbra lehetne alakítani a pm-i hivatalt.
nezelodo
@Eriksson: Az efféle vezetés akarta regisztráltatni, terveztetni, bevizsgáltatni a nagyszüleink által ásott kutakat is, nagyobb bevételre számítva mint ami a MANYUP megőrzéséből befolyt. A kuszafogú úgy összeszorította a fogát, hogy azóta se folyt vissza, mert alighanem lenyelte. Az anyja inkább őt nyelte volna le félsejtű korában!
Veleda
Ebben a faluban még nem vezették be a gyalogosok sebességmérő óráját? Aki túllépi a megengedett sebességet, büntit fizet:))
nezelodo
@Veleda: Ne adj nekik tanácsot, még megfogadják, és megtoldják azzal, aki lassabb az is fizet. Így bérletet kell venni szegény megfáradt Kubatov-nyugger társaimnak havonta.
Equus
mennyi király poén...
...nem tom, Sas úr olvassa-e a Propellert, de ebből egy egész estés műsor kitelne, főként, ha az elrendelés híréhez írt hsz-eket is hozzáadná...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél