Visszavonja a kakucsi képviselőtestület az időkorlátos padhasználatról szóló rendeletét.

Erről a önkormányzat jogi bizottságának elnöke tájékoztatta az RTL Híradót. Kedden számoltunk be arról, hogy egy új rendelet szerint egy nap alatt, összesen maximum egy órát lehet a falu buszmegállóinak padján tölteni.

Aki ezt megszegi, akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat. A Híradó által kérdezett jogász szerint a rendelet sérti az Alaptörvényt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az önkormányzati idiotizmus határtalan. Az mikor lesz, hogy Lököttfalván csak páros lábbal szabad előre lépni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Jól van , akkor csak nem az a világközepe ...
szép új világ
@justhpeter: Nem hiszem, inkább szar lehet a buszközlekedés arrafelé.
papa.49
A ,,jog-észek,, működnek...
Ha én ilyen szinten végezném a munkámat FELKOPNA AZ ÁLLAM!!!
quadrocopter
Az önkormányzati idiotizmus határtalan. Az mikor lesz, hogy Lököttfalván csak páros lábbal szabad előre lépni?
solidedge
A módosított rendelet kimondja, hogy lehet a buszra váróknak ülni, de csak állva.
wagabund
a buszvezetők panaszkodhattak, hogy potyára álltak meg, mert azt hitték jólfizető utasok üldögélnek...aztán nem, csak a térfigyelők...
percsi
@bakcsubakka:
"irdatlan mennyiségű hülye van ebben az országban"
Nem hülye, hanem rabló.
Mekkora kaszálás lett volna, 55 perc helyett 1 óra 1 perckor érkezik a busz, a busz késése miatt a leendő utas fizeti a nem kevés büntetést.
Egyébként ezeket a büntetési összegeket honnan veszik?
Mint a devizahitelnél, a bankok tisztességtelenek voltak, az ügyfeleket büntetik. Kiraknak rejtve egy táblát és az autós fizet. Ha grillezni szeretnék a kertemben, fizetnem kell érte...
És sorolhatnám az orbán féle demokráciát.
Minden fillérünket elveszik, egy-két év és az ország 3/4-e hajléktalan rabszolga lesz.
Equus
egy két és félezer lelkes tlepülés képviselőtestületének is van jogi bizottsága.. hát igen... ahány bizottsági tagság, annyival magasabb a tiszteletdíj... Hány ilyen szalmacséplő állás lehet ebben a szerencsétlen országban?... És vannak, akik csodálkoznak, hogy nem nő a termelékenység? 800.000 ember termel több értéket, mint amit felél, 8 millió meg belőlük él meg.
nezelodo
Szóval azért ez a kísérlet rámutat, van még utánpótlás, és nem fogynak ki az elmebetegek a politikából, sőt, szinte csak azok vannak. Komplett elmeosztály a parlament, mondta az egyik képviselő hölgy! Az hagyján, de a főorvos is az!
Yeromos
Öröm lehet egy ilyen településen élni, ahol a magasan képzett jogtudósokból álló képviselő testület problémája az, hogy szabályozzák (és büntessék), hogy az állampolgárok mennyi időt töltenek a közterületen elhelyezett padon.
Lehet, hogy az ötletet Észak-Korea is átfogja venni. Csak ott nem fizetni kell majd hanem kivégzik a renitens állampolgárokat.
sokanvagyunk
Komolytalan bagázs - és ilyenek vezetik (inkább megvezetik) a lakosságot.
Eriksson
Kár. Pedig éppen javasolni akartam parkolóórák kihelyezését. A befolyt összegből még csicsásabbra lehetne alakítani a pm-i hivatalt.
nezelodo
@Eriksson: Az efféle vezetés akarta regisztráltatni, terveztetni, bevizsgáltatni a nagyszüleink által ásott kutakat is, nagyobb bevételre számítva mint ami a MANYUP megőrzéséből befolyt. A kuszafogú úgy összeszorította a fogát, hogy azóta se folyt vissza, mert alighanem lenyelte. Az anyja inkább őt nyelte volna le félsejtű korában!
Veleda
Ebben a faluban még nem vezették be a gyalogosok sebességmérő óráját? Aki túllépi a megengedett sebességet, büntit fizet:))
nezelodo
@Veleda: Ne adj nekik tanácsot, még megfogadják, és megtoldják azzal, aki lassabb az is fizet. Így bérletet kell venni szegény megfáradt Kubatov-nyugger társaimnak havonta.
Equus
mennyi király poén...
...nem tom, Sas úr olvassa-e a Propellert, de ebből egy egész estés műsor kitelne, főként, ha az elrendelés híréhez írt hsz-eket is hozzáadná...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.