Az elmúlt évtizedekben csak a balliberális pártokra, megmondóemberekre voltak jellemzőek a magyarságot kollektíve megbélyegző, gyűlölködő kijelentések. Úgy tűnik, most már a balra fordult, Soros György egyeteméért kiálló Jobbik is betagozódott a magyargyalázók kórusába: Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki elnöke kollektíve lehülyézte az erdélyi magyarságot; szerinte a magyar állampolgárságot is hiba volt megadni nekik. Botrányos kijelentéseiért nem …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@pungapeter: Beteg vagy gyermekem, mert ugyan mi a franc lehet az a kedves magyarszerető húzás, hogy Erdélyből levélben is érkezhet az imádat a választásra, de Angliából csak személyes becsoszogás árán a követségre?
Aztán, mi indokolta a választási törvény átszabását fideszre?
A tákolmányhoz miért nem nemezthy konzultáltak Geciék?
Van feleleges kérdésed? Ne is legyen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Györe-Juhasz Eva
Ja ,vagy úgy a forrás a pesti srácok, ne azt nèzd mit mond, hanem ki mondja.
Undorító fideSS slepp.
quadrocopter
"Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt."

Ebből mi nem igaz? A Geci nem a nyomorgó nyugdíjasoknak tolja oda a pénzt, hanem választási trükkökre Erdélynek, Felvidéknek és Délvidéknek!
pungapeter
@Györe-Juhasz Eva: attól függetlenül ki mondja attól még igaz ami mond! Javaslom inkább a tartalomhoz legyen hozzáfűznivalód!
pungapeter
@quadrocopter: Választási trükkök? Nevetséges vagy. Arra általában ti szorultok.
papa.49
Sajnos de igazat kell adnom a cikknek, de mint minden ez se csupán fekete, fehér, az biztos hogy az erdélyiek egy része csak a juttatások miatt lett kettős állampolgár...
quadrocopter
@pungapeter: Beteg vagy gyermekem, mert ugyan mi a franc lehet az a kedves magyarszerető húzás, hogy Erdélyből levélben is érkezhet az imádat a választásra, de Angliából csak személyes becsoszogás árán a követségre?
Aztán, mi indokolta a választási törvény átszabását fideszre?
A tákolmányhoz miért nem nemezthy konzultáltak Geciék?
Van feleleges kérdésed? Ne is legyen!
Gyuri Géderről
Nem kell Erdélybe menni, hogy elhülyülésre hajlamos masszát találjunk. Ha körülnézünk kis hazánkba, bőven találunk elhülyülésre alkalmas masszaanyagot.
Az, hogy ide szavaznak, az undorító, gerinctelen pofátlanság.
volvós
@quadrocopter: 21:26

Ugye megegyeztünk, hogy ehhez a kislány trollhoz nem szólunk.
Bár tudom, nehéz megállni, de ´próbáljuk meg...:-)))))
desiro
csak az szavazzon ide, aki itt adózik a többi menjen a 3.14-ba.
Györe-Juhasz Eva
@pungapeter: a tartalomról annyit ,kedves trollocska, hogy ha van is valós tartalma nem èrdekel abban az esetben ha olyan hazug,korrupt, uszító helyről származik mint ,origó,888,pestisrácok.
Ès a vèlemènyem nem neked fogom leírni.Trollkodj máshol,itt nem jön be.
Perwool
A határon túli kettős állampolgárok elsöprő többsége a médiából tájékozódva a csodálatos eredményekről lelkes Orbán szavazó lett.
Ha itthon él és viseli a döntése következményeit, az ő pénzéből is üzengetnek Brüsszelnek, fizeti Európa legmagasabb adóterheit, eltart vagy 120 államtitkárt és kiveszi a részét minden egyéb szopásból is, akkor szavazzon! Ha nem, akkor ne döntsön az én sorsomról!Tízmillió honi magyarnak az az érdeke, hogy ne korrupt kormány legyen megválasztva,
ami nem prédálja el a 3 ezer milliárdos nyugdíjkasszáját, az áfáját nem tartja világbajnok 27 %-on, A magyar adófizetők közpénzét nem kongó üres stadionok építésére herdálja, amik fenntartása tönkreteszi a településeket,
nem költi Orbán vári luxusára, a Városliget beépítésére,amíg lerohasztja az egészségügyet, oktatást.Nem vesz fel ruszki hitelt Paks II-re, amit az unokáink is fizetni fognak és ami drágítja az áramot, míg betiltják a szélerőműveket, napkollektorokat..Mindez nem érinti az erdélyi magyarokat, hanem éppen olyan korrupt politikusokra szavaz, akik megosztják vele a honi magyarok közpénzét.az erdélyi magyar köp rá, hogy a honi magyart hogy sanyargatja egy pártállamot építő kormány,
Ő arra a korrupt tolvaj pártra fog szavazni, amelyik megosztja vele a honi magyar adófizetőktől lopott közpénzt, ami végtelenül igazságtalan.
arról van szó, hogyha egy honi magyarnak és egy erdélyi magyarnak magyar állampolgársága van, akkor az erdélyi magyar rendelkezhet a honi magyar sorsáról, de a honi magyar nem rendelkezhet az erdélyi magyar sorsáról.Ez eredményezi azt, hogy a kibicnek semmi se drága alapon
az erdélyi magyarok köpnek a honi magyarok érdekeire.
Perwool
Ez a kettős állampolgárság érdekes kicsit! Az ország valami zűrbe keveredne és mozgósítania kéne.
Tekintve, hogy nincs kétféle állampolgárság, meg ugye a szavazati joggal kötelességek is járnak, értelemszerűen mindenkire vonatkozna a hadkötelezettség. Előttem a kép, mikor vonulnak be a magyar újoncok, Munkácson, Kolozsváron, Újvidéken.. Az már csak a hab a tortán, ha esetleg az egyik magyar kisebbséggel rendelkező állam lenne az ellenség. 2 sorban állnának a behívottak, egyikbe a barát a másikban az ellenség!
Nem minden aspektusa volt kellőképp átgondolva ennek a kettős állampolgárságnak. Persze nem is ez volt a cél, csak pár százezer szavazat...
pungapeter
@Györe-Juhasz Eva: Troll vagyok mert véleményt nyilvánítok, ráadásul olyan véleményt ami nem egyezik a tiéddel? Ezen az alapon te is troll vagy, kedves Éva! Nem érdekel az információ (még akkor sem ha arra világít rá, hogy orrodnál fogva vezetnek) csak azért mert szerinted "uszító" helyről származik? Dugd a homokba a fejed, azzal a széles látókörrel ami neked van, mást nem is tehetsz...kedves troll Éva!
pungapeter
@Perwool: Jaj-jajj, radikáliskáim, most már nem kellenek az erdélyi magyarok mert nem rátok szavaznak? Most már nem csak a határon belüli hanem azon kívüli magyarokat is hülyének nézitek, mert nem úgy táncolnak ahogyan fütyültök? Előbb vagy utóbb mindíg eljön annak az ideje amikor a közöttünk megbúvó gonoszak és számító álságosak lelepleződnek és - megérdemelt helyükre - a szemétdombra kerülnek.
Perwool
@pungapeter: "mert nem rátok szavaznak"

Mi az, hogy rátok? Kik azok a rátok? Én még soha nem indultam semmilyen pozicióba választásokon, hogy rám szavazni lehetett volna.
Nem kell előhozakodni, se ballal, se szélsőjobbal, se egyebekkel! Utálom mindet. Csak a mások hülyesége és szemétsége nem menti fel a jelenlegieket. Szóval nem itt él, adózik a faszi és szavazhat, hogy ki legyen a miniszter​.. És ez szerinted teljesen jogos... Érdekes...Megjegyzem, én sem kívánok beleszólni, hogy mondjuk Erdélyben a 2 magyar párt közül melyik képviselje a helyi magyarok érdekeit. Az ő sorsukról van szó, értelemszerű, hogy ők döntsenek róla.
Szóval kissé eltér az igazságosságról alkotott fogalmunk..

25 éve az egymást váltogató pártok között, csak akkor volt egyetértés, ha a saját javadalmuk, juttatásaik volt a tét.
Ellenzékben mind tudta a frankót, hatalomra kerülésükkor elöntötte az agyukat a győzelmi mámor,amnesiába estek. A választási ígéretetek megmaradtak ígéreteknek. A választás nem más, mint annak eldöntése ki fosszon ki bennünket.
Ha a kormány bakancsa tapossa a nyakunkat, akkor az teljesen mindegy, hogy jobbos vagy balos.Ezidáig mindig programra szavaztam, volt amikor a Fideszre, de a legutolsó "program" folytatjuk, na ez nem nevezhető "programnak". Ma meg olyan egy szavazás mint egy nyilvános wc. Benyitsz és próbálod eldönteni, melyik a kevésbé szaros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.