Lampedusa polgármestere emberséges volt a rászorulókkal. Giusi Nicolini a dél-olaszországi Lampedusa szigetének polgármestere kapta az idén az Unesco által odaítélt Félix Houphouët-Boigny Békedíjat. A másik díjazott az Sos Méditerranée, a Földközi-tengeren migránsokat mentő civilszervezet.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/01/a-vilaghatalomra-torest-csak-az-akadalyozta-hogy-nem-lehetett-teli-szajjal-ciganyt-buzit-migranst-gyalazni/
Orbanisztánban a világhatalomra törést csak az akadályozza, hogy nem lehetett tele szájjal cigányt, buzit, migránst gyalázni. Egy banánköztársaság szintjére süllyedő ország – ahol milliárdok tűnnek el naponta nyomtalanul – vezetője a fegyverkezésről álmodik színeset és
nagyhatalomnak képzeli magát. Ez a lényeg. Háborúzni kell, mert ez élteti a küldetéstudatot. Ha nincs háború és állandó konfrontáció, a küldetéstudatnak harangoztak. Ezért most a Soros-­migránsok-­liberálisok után/közben a PC-­beszédmódot nevezte ki ellenfélnek. Mert a világhatalomra törést már csak az akadályozza, hogy nem lehet teli szájjal cigányt, buzit, niggert verni. Fontos, hogy a szekértábor áldozatot lásson az erőskezű vezetőben. A teljhatalomba belegárgyult megváltó picsogása és az áldozat szerepében tetszelgése növeli a nyáj összetartozás­érzését. Fontos tudni, hogy a világnak az a normális menete, ahogyan ők gondolják. Mert ők tévedhetetlenek. Feketebárányság=sikertörténet. Ha van ellenség, akkor van háború. Ha van háború, akkor lehet szájkaratézni kormányzás helyett. A háborúnak pedig egyetlen hőse lehet: az Orbán nevű. Ezért most revideálok: nem beteg ez, nem veszítette el a kapcsolatát a realitással, hanem ellenkezőleg. Elvtelen geci. Pontosan tudja, mi az igazság, de az egyszerű ember legalantasabb félelemeit és ösztöneit meglovagolva visítja, hogy van itt még tennivaló: nem verte szét még Európát, de dolgozik rajta. A maga kocsmai, téeszelnök stílusában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.