Van benne egy kis pénz, úgyhogy szemet vetettek rá. De igazából az egész lakossági iparágból kisöpörnék a versenyt, ami borítékolhatóan újabb masszív büntetés az országnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Még szerencse, hogy a dakota párt nem nevezte el a gazdasági politikai rendszerét demokratikus centralizmusnak, mert az köztudottan megbukott az apáik által irányított rendszerben. Másnak hívják, a házmesterük egész pályás letámadásnak nevezte el.
Eladott Ország
Merthogy eddig úgy volt, hogy a sok rohadék élősködő cég keresni akart az üzleten és haszonra hajtottak. De mostantól ez megváltozik és hurrá lesz. Lefordítom magyarra: kell az elvtársaknak ez a piac is, mert lassan elkopnak a kiosztható javak. A földek fogynak, a trafikok, bankok, kaszinók már gazdára találtak, a turisztika és vendéglátás kell a családnak. Marad ami marad, azt kell szétdobni. Például a közétkeztetés, annak is az érdekes része: a beszállítói piac. Már államosították a tanykönyvpiacot, szemétszállítást, most következik a papírgyűjtés. Mert hogy normáliséknál az úgy működik, hogy egy megbízásért többen versenyeznek. Az egyébként tök normális dolog, hogy profitot is akar termelni egy cég, ugyanis azért dolgozik az ember – meg egy vállalkozó, vállalkozás is – hogy pénzt keressen vele. De ennek a profitnak vannak korlátai, hiszen egy nyílt piac lényege az, hogy akkor az enyém egy megbízás, ha én teljesítek gyorsabban, jobb minőségben, kedvezőbb áron. Tehát beszállítóként nem fel, hanem le kell nyomnom az árat, különben kipottyanok a lehetőségből és viszi a boltot az, aki olcsóbban, jobbat kínál. Kivéve persze azt az esetet, amikor a korrupció működteti a rendszert, mert akkor az a fontos, hogy kit ismerek, ki a rokonom, kit és mennyivel kenek meg. De ez rendőrségi ügy, nem normál piacműködés.
Designer
Akkor b*szok bevinni! Gyújtósnak jó lesz a csempekályhába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.