Határozottan cáfolja nekem küldött válaszában az Európai Bizottság, hogy külföldi érdekek alapján bárki bankpánikot akart volna kelteni Magyarországon. Ezzel újabb hivatalos intézmény szavával került szembe a Magyar Nemzeti Bank elnöke. Matolcsy György jegybankelnök állította ugyanis azt korábban, hogy „egy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységet folytattak 2014 őszén”, szerinte valakik a Magyar Nemzeti Bankot „akarták felhasználni arra, hogy bankpánikot keltsenek Magyarországon” és ezzel kívánták megbuktatni az Orbán-kormányt. Matolcsynak ezeket az állításokat azóta sem sikerült igazolnia.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nincs esemény, hogy megint ezzel a degenerálttal kell foglalkoznunk ? Mindenki pontosan tudja, hogy egy igaz mondata nem volt.
kokopelli
@durbincs: A férfiaknál ezt egyszerűen "kapuzárás előtti félelemnek" nevezik!
Őt is elkaphatja az érzés,mivel 50 körül lehet és a hervadás sajnos a
nőknél előbb jelentkezik,mivel előbb is érnek!
(Torschlußpanik ellen nincsen orvosság vagy kockáspapír) :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.