Azon civil szervezetek kritizálják az új törvényt, amelyek nem az ország érdekeit tartják szem előtt – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Völner Pál szerint valószínű, hogy ezen szervezetek is látják, ha a törvényt elfogadják, és ezentúl fel kell tüntetniük, hogy mennyi pénzt kapnak külföldről, akkor kiderülhet, hogy Soros György támogatja őket.

Az is szembetűnővé válhat, hogy ezen szervezetek a migránsok betelepítése és a határok megnyitása mellett állnak ki – tette hozzá.

Emlékeztetett, hogy szerdán zajlott a parlamentben a civil szervezeteket érintő törvény vitája, amelyben az ellenzéki pártok szerinte valótlanságokat állítottak.

Hangsúlyozta, Magyarországon összesen mintegy 62 ezer civil szervezet van,és körülbelül a 20 százalékuknak van az új törvényben meghatározott mértékű bevétele, ezek közül pedig nyilvánvalóan csak kevesebbnek külföldi forrásból. Mint mondta, ez is jól mutatja, hogy nem a tervezett módosítással van a probléma, hiszen csak a migrációpártiak bírálják a törvényt, a túlnyomó többségnek semmiféle ellenvetése sincs.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Még eggyel több az ostoba államtitkárokból. Vagy csak arról van szó, hogy közeledik a ciklus vége és ez a jómadár is szeretne újra képviselő lenni.
solidedge
A civilek nem a Fidesz érdekeit nézik. Nagy különbség Völner úr.
Nessy
Mondja drága álomtitkár, maga szerint egy betegeken segítő, éhes gyermekeknek enni adó,időseket gyámolító, maguk által magukra hagyott sérült gyermekek oktatása nem az ország érdeke?
Hol a fészkes fenébe hallott tőlük migrációról, határ nyitásról?
Nem ártana a kollegáival együtt felkeresni háziorvosát, megkérdezni gyógyszerészét.
nevemnick
@Nessy: ,,Nem ártana a kollegáival együtt felkeresni háziorvosát, megkérdezni gyógyszerészét...", vagy felkeresni az ország egyik zárt intézményét.

:D
human
@Nessy: A más érvük az szokott lenni, hogy a kormány megdöntésére játszanak. Mégis mivel? Azzal hogy kiderítik a korrupciós ügyeket? Dehát akkor pont hogy jót tesznek.
Vagy attól lesznek rosszak, mert betartatják a kormány által is elfogadott jogszabályokat? Ezen háborognak? Pont most hallom a hírekben, hogy a kormány a bíróság döntése ellenére nem hajlandó kiadni közérdekű információkat a letelepedési kötvénybizniszről.
És ha már letelepedési kötvény. Attól nem tart a kormány, hogy az itt letelepedést vásárlók esetleg szélsőséges csoportokat támogathatnak milliókkal úgy hogy belföldi szervezetnek kiadva magukat kiskapukánt használják a fideszes jogszabályt?
Csizmás Kond
Ez a sorosféle dugipénz olyan mintha valaki gyerekének idegen adna pénzt drogra...és attól hőbörögne.
szép új világ
@Csizmás Kond: Szépen fogalmazok, hogy nehogy megsértselek. Léptem nyomon mellé csapsz a cimbalomnak! A tisztánlátás érdekében megérné többet olvasnod mint írnod.
Köb Jani
: @szép új világ: Értelmet nélkülöző személy:, soha nem lehet értelmes attól ha sokat olvas, de értelmezhetetlen az olvasott szöveg. Ugyancsak hamis nálad a hangszer, mivel az ütővel nem a természetes hangú húrt ütöd le, hanem a hamisat.,amit te valósnak hiszel, de a hamisság soha nem lehet valós hangzású húr. Buli- buli -buli ez a hangzása a leütött húrnak!
Csizmás Kond
@szép új világ: ...láttál te már cimbalmot vagy csak szerettél volna egyet sziporkázni ?
Béla333
Tovább a Putyini úton! Igaz Fidesz bagázs?
quadrocopter
Nosza, mikor, hol tagadta Sros, hogy milyen civil szervezeteket támogat? A Geci féle koszos hordát soha nem is fogja, Soros embereket és emberi jogokat támogat, nem holmi parazita potyás, a nemzet nyakán élősködő szarházi koszos csürhét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.