Nem akar a kormány kilépni az Európai Unióból, csak alakítana rajta – közölte Lázár János egy üzleti fórumon. A kancelláriaminiszter szerint mindenki jól járt az uniós támogatásokkal, ezek nélkül nem tartana itt az ország.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem unalmas már ez. Egyszer a szájukat tartják oda, egyszer a farkukat. Jó lenne valami következetes arany-közép út, persze ilyen fajta a gondolkodásra a tahó focihuligán alkalmatlan..
dr. prédikátor
Lézerannyitisárfácánvadász jankó!!! Így igaz az EU támogatása nélkül ti se tartanátok itt,mert nem tudtátok volna ellopni a támogatások felét!!!Az ellopott EU pénzek nélkül csak apró kis gecik lennétek!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Sajnos nem csak a felét inkább a 3/4 lopták el az Uniós pénzeknek!!!
A másik ezek teljesen rosszul vannak összerakva, az Unió lakossága kb. 530 millió, akkor most a 9.5 milliós Magyarország mondja meg hogyan kéne élnie a többi 520.5 milliónak lézerpiszkos ezen már röhögni se lehet, ha ennyire hülyék vagytok akkor csak sírni lehet rajtatok!!!
Szókrakész
@SystemError: "Egyszer a szájukat tartják oda, egyszer a farkukat.Jó lenne valami következetes arany-közép út"

Az csak az lehet, ha önmagukat pipázzák le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.