Néhány napja egy Facebook-posztban olvasott be Orbán Viktornak és kormányának Kovács Tamás mesteredző, olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó.

Kovács azt írta, elege van a folyamatos ellenségképekből, és a magyaroknak nem néphülyítésre, hanem tisztánlátásra van szüksége.

Kedves Viktor! Ez már nem mehet így tovább ….akkor vagyok csak jó keresztény,ha rátok szavazok, az a jó rádió, tévé, sajtó, amit ti működtettek, csak a CÖF tüntetése a jó, csak központi irányítású iskolák színvonalasak, minden területen, sajnos még a sportban is központi jóváhagyás van minden vezetői poszton…mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi???

- írta a sportember.

Kovács Tamás kritikájára személyesen Orbán Viktor reagált, levelét futárral küldte el Kovácshoz, akit úgy fest, sikerült meggyőznie arról, hogy továbbra is a Fidesz mellett álljon.

A levél tartalmát sajnos nem ismerhetjük, csupán ennyit osztott meg követőivel a mesteredző:

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Köszönöm Miniszterelnök úr, a mai napon részemre küldött válasz levelét, külön köszönöm, hogy értékelte őszinte aggodalmamat a nemzet jövőjének alakulása tekintetében. Továbbra is nemzeti érzelmű, keresztény polgár maradok, akinek a továbbiakban is őszinte, egyenes véleménye lesz ebben a politikailag megosztott országban!

Maradok őszinte tisztelettel

Kovács Tamás mesteredző, olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egyszerű. Kapott egy levélben leírt disznófejet az ágyába.
És, hogy a meggyőzés erősebb legyen, a futár mellékelt egy soknullás csekket is. Persze, pusztán csak a meggyőződés erősítése céljából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feco fero
Ez az igazi GÁZ!
lehetséges, hogy egy jó állásba bujtatott provokátor ???
Én már semmin sem csodálkozom! Ha valaki így ki tud fordulni a gondolataiból és el titkolja véleményének meg változtatásának okát, tényét, az ne hergelje a Nemzetet, mert van nekünk elég bajunk az ilyen szarkeverők nélkül is!
Nessy
Ez a jó ember is zaciba csapta a gerincét!
terlasz
@Nessy: Miről beszélsz? A levélben nyoma sincs a behódolásnak, hanem épp ellenkezőleg, azt írja, hogy maradok, aki voltam, őszinte és egyenes.
kukac50
Mindenki látja milyen nagy baj van az országban, vannak akik ki merik mondani, vannak akik nem. Az a baj,hogy egyetlen Fideszes sem látja, nem emel szót az emberek érdekében,pedig azért vannak a parlamentben, hogy minket képviseljenek!
Helyes az ha valaki szólni mert, és marad őszinte egyenes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.