Elárulták, mennyi pénzt kapnak évente a Fidesz pártalapítványától A békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) az elmúlt években 20 és 40 millió forint támogatást kapott a Fidesz pártalapítványától, írja a Magyar Nemzet. A lap megkérdezte Csizmadia Lászlót, a szervezet vezetőjét, hogy támogatnák-e az Adatvédelmi Hatóság ötletét, hogy a civiltörvény a Magyarországról kapott pénzekre is kiterjedjen. Csizmadia nem véleményezte a javaslatot. A CÖF-öt egyébként többször is azzal vádolták, hogy a plakátkampányaik többszáz millió forintba kerülnek. Erre csizmadia annyit mondott, hogy cégektől, magánszemélyektől kapnak támogatást, külföldről semmit. Csizmadia egyébként azt is nyilatkozta, hogy 2015-ben 55 millió forintból gazdálkodtak, így ennek jó részét a Fidesztől kaphatták. 24hu vissza a címlapra .

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
A CÖF évek óta, mondhatni stabilan 1,5 mill. Ft támogatást kap az SZJA 1 %-ból. Az összes bevétele 2014-ben 243.393 eFt, mig 2015-ben 41.299 eFt. (Arányaiban a fennállása óta minden páros évben kiemelkedő bevétele van, mig a páratlan években 40 mill. körüli.) Mégis honnan?! Naná, hogy üres a közhasznusági beszámolójuk erre vonatkozó oldala, ráadásul minden évben! Egyedül a kezdés évében, 2011-ben töltötték ki, amikor is csak a magánszemélyek 1 %-a volt az össz bevételük.
RonaGyuri
Egy mai fejlemény:

Ez a Csizmadia maradhatott volna a kaptafánál

A CÖT esze az elárvult portálnak adott interjút

A Széles birodalom keresztes-lovagtalanított üdvöskéje az egykor szebb napokat is látott (nem, nem Zsóti idején) Magyar Hírlap „Csizmadia László: Ismerni kellene a jogszabályokat” alcímmel számol be a derék potentát mondókájáról.
A derék vendéglátós lenyűgözően érvelt „A Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke utalt rá, hogy az LMP és Szél Bernadett ismét bakot lőtt, hiszen ismernie kellene a jogszabályok hierarchiáját és a felek között megkötött szerződésekben foglaltak mindenkire kötelező betartását. „Ha valaki pénzt ad nekünk, s kiköti, hogy nem hozható nyilvánosságra a neve, akkor így kell eljárni” – fogalmazott.”.
Persze csak azokat nyűgözi le, akik híján vannak az elemi logikának, lévén az igazi megoldás – már csak azért is mert a törvényalkotói szándék erre vonatkozott -, hogy nem fogadhatnak el pénzt olyan adományozótól, akinek nem lehet nyilvánosságra hozni a nevét! =))
quadrocopter
@RonaGyuri: Atz tegye fel mind a két mancsát, aki kapta ezeket a mesés összegeket - a megadás jeleként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.