Komáromy Gergő, azaz G Ras, a múlt szombati tüntetés egyik fellépője hétfőn egy barátjával közösen lufikba csomagolt vízalapú festékkel dobálta meg a Szabadság téri szovjet emlékművet. 

Egy Youtube-ra feltöltött videó szerint csecsen fiatalok felkeresték, és bocsánatkérésre ösztönözték Komáromyt – vette észre a 444.hu. Nem tudni, hogy a hatalmas erőfölény  is segített-e ebben, de tény, Komáromy magyarul és angolul is bocsánatot kért.

Facebookon így kommentálta az esetet:

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
A "keleti nyitás" hozadékai. Úgy is mondhatnám, hogy a vízum és a letelepedési kötvény biznisz kuncsaftjai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
orbán kigyúrt verő legényei voltak nem a csecsenek, köz tudott, hogy utálják egymást.
(orosz-csecsen)
nemfideszes
Érdekes, hogy ezek a "fiatalok" se a fideszeseket se a KDNP-seket nem keresték meg 2007-ben, amikor még el akarták távolíttatni az emlékművet, ahogy a jobbikos Novák Elődöt sem amikor a csillagot akarta leverni róla.
kukac50
Orbán kölcsön kérte Putyintól a csecsen fiatal embert,mert fél!
Béla333
Először is Magyarország területén egy magyar állampolgár által tett cselekedet csak a magyarokra illetve a magyar hatóságokra tartozik.
Gondoljunk már egy pillanatra abba bele, hogy mi lenne a reakciója annak, ha egy magyar legény egy román nemzetiségű állampolgárt keresne fel bocsánatkérésre felszólítva - mondjuk Marosvásárhelyen! Segítenék-e a román rendőrök, titkosszolgák, hogy megtalálja az "elkövetőt"? Ha nem, akkor hogyan juthat az illető nyomára? Talán csak nem a rendőrségi iratokból, akik igazoltatták és eljárást is indítottak ellene?
Másodszor meg hogy-hogy a TEK, a magyar igazságszolgáltatás nem nézett ennek utána, hogyan lehet, hogy itt szekrénnyi csecsenek fenyegessenek magyarokat a magyar hatóságok hallgatólagos hozzájárulásával? Mit keres itt ez a csecsen legény? Miért nincs kiutasítva ezek után az országból?
Számos kérdés, de a kormány a jelek szerint még mindig azt vizsgálja, hogy vajon a KGB megkapta-e a magyarok adatait az egy hete kirobbant adattovábbítási botrányban?!
Ilyen apró-cseprő dolgokkal nem ér rá foglalkozni!
a helység kalapácsa
Érted a szitut, a csecsenek akcióba lépnek Magyarországon, felkutatnak és elbeszélgetnek egy magyar emberrel, akit jobb belátásra bírnak, aki a beszélgetés hatására átgondolja az életét, és aztán bocsánatot kér azért, hogy él, és van véleménye.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy csecsenföldön élőknek mi lenne a véleménye erről az esetről:
"a roppant erős kaukázusi oroszgyűlölő versengésben mindig is bérelt helyük volt a dobogón. (a csecseneknek)"

A barbárok köztünk járnak...

Ez itt a reklám helye:

Igen, már csecsenszakértő is vagyok.
Amióta rendszeresen látogatom a Propeller oldalát, mindenhez értek - még ahhoz is, amihez nem.
Köszönöm, Propeller!
advocat
Szóval mi a gond azzal, hogy egy külhoni kifejezi, hogy valamely magyar cselekedete neki nem tetszik. Mi az akadálya, hogy ezt megtehesse, Valahonnan csak tudhatta, hol is lakik. Ezért miért kellene őt kiutasítani. Elébeszélgettek. És azért az is figyelemre méltó, hogy mi üzentünk hadat a Szovjetúniónak. Mi ezzel a gond. És ők győztek. A végeredmény ismert, de ennek talán Teherán és Jalta is az oka. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy a Nagy Honvédő Háborúban igen sokan nem oroszok voltak, a katonák. A tisztek már igen. De ez az oroszok dolga. Ezért lehetett sok csecsen is a hősi halottak között. Vélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.