A Budai Központi Kerületi Bíróság három hónappal meghosszabbította csütörtökön a tavaly őszi Teréz körúti robbantás elkövetésével gyanúsított férfi előzetes letartóztatását – közölte az MTI-vel csütörtökön Simon Richárd, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője a döntéshozatal után.

Mint mondta, a vádhatóság azért kezdeményezte a fél éve érvényben lévő intézkedés meghosszabbítását, mert álláspontjuk szerint fennáll a férfi szökésének, elrejtőzésének, illetve bűnismétlésének veszélye; ennek adott helyt a bíróság.

A tavaly szeptember 24-ei robbantásban két rendőr megsérült a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton. Az elkövetéssel gyanúsított P. Lászlót október 19-én fogták el; a férfi elismerte, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el és ő hozta működésbe, így azok az értesülések is helytállóak, amelyek szerint ő szerepel a felvételeken. Az ügyvéd akkor azt mondta, hogy az indítékra egyelőre nincs válasz.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nem értem... Németországban Dimitrovval nem szaroztak ennyit...
Cicamama55
Ezt az egész esetet homály fedi...Számomra csak maga a robbantás ténye tűnik valósnak, az utána történtek már bizonytalanok. Maszatolásnak tűnik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.