Az eddiginél szigorúbb nemzetbiztonsági átvilágítást, a családtagokra és a szűkebb környezetre kiterjesztett pénzügyi-vagyoni vizsgálatot és elmeorvosi vizsgálatot írna elő a kormánytagoknak a Jobbik - írja az MTI. A Jobbik a kormánytagok három pillérből álló, "D-típusú átvilágítását" szeretné elérni. - közölte Vona Gábor keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A pártelnök javaslatát azzal indokolta, hogy így a kormányt semmilyen irányból nem lehetne zsarolni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nyugi. Az is meg lenne bundázva..-. Mindenki okos, szép, becsületes hisz ki van fizetve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Ezt én is támogatom, természetesen teljes vérkép, vizelet vizsgálattal. Hogy a drogokat, gyógyszereket se felejtsük ki..:)
qxy
Nyugi. Az is meg lenne bundázva..-. Mindenki okos, szép, becsületes hisz ki van fizetve.
coni
Nagy meglepetés nem érne minket. Esetleg kiegészíthetnék egy IQ felméréssel is, így nem sokan maradnának talpon.
papa.49
Nem rossz ötlet csak ebből se lesz semmi!!!
Ettől sokkal hasznosabb lenne a képviselők visszahívhatóságáról dönteni, aki balfasz volt azt ,,kivágni mint macskát szarni,, oszt. jónapot!!!
Cicamama55
Szerintem ez felesleges, mert nincs az agyuknak semmi baja! Ahhoz, hogy a saját választóikat, hazájuk polgárait így becsapják, kijátsszák, igenis kell gógyi...Itt majd az igazság szolgáltatásnak, nyomozóknak kell évekig túlórázni azon, hogy majd az ügyeket felgöngyölítsék, s az elcsalt milliárdokat visszategyék a közös kasszába, a Magyarországon élő, adózó polgárok élethelyzetének javítására!
Csizmás Kond
...szerintem ha ezt a vonót nem teszik lapátra annyi a jobbiknak.
lampa laz
Már a manyuppal, stadionmániával jelentkeztek náluk az első tolvajkóros tünetek, később bővült, fokozódott és végül elhatalmasodott rajtuk, de még nincs vége most tört rájuk az igazi elmeroham, mert már csak 1évük van hátra, aztán remélem kinyúvadnak.
Béla333
Sokan elhasalnának a vizsgán szerintem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.