Kósa Lajos szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy a belügyi tárca egyik tervezete szerint kézi gránátvetőt és elfogóhálót kap az Országgyűlési Őrség, azt mondta: a drónok elleni védelmet szolgálja a hálót kilövő gránátvető.

(Forrás: 168 óra)

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
én vizuális típus vagyok; elképzeltem ahogy Köteles elvtárs hálót vet! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@pungapeter: https://kolozsvaros.com/2017/01/03/van-egy-ko...
"Őrség szervezeti felépítését a házelnöki rendelkezés 1. számú melléklete tartalmazza"- dugd fel a seggedbe. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből. A hataloméhség a Fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire.
eszegfu
@pungapeter: 20:03 Tudod mit?! Beszélgessen Veled O.V.! Nem vagy képes egyetlen hsz-t sem irni, hogy a személyemet ne kritizáljad, pedig nem rólam szól a cikk... "Lapozzál"... én is azt teszem. További szép napot!
pungapeter
@eszegfu: akkor ide másolom a mondataid, amelyekkel te kezdtél el velem személyeskedni és amelyek után elég nagy pimaszság, nekem felróni az általad folytatott gyakorlatot: április 22., 08:29 "Azt gondolom, elég oktondi a megjegyzésed személyemmel kapcsolatban... "Nem szeretném, ha továbbra is kétségek gyötörnének" ..."Csak annyi történt, hogy én elolvastam..." " Kösz. a "felvilágositást", mely szerint..." Miért gondolod azt, hogy neked jogodban áll pimasz és kioktató stílusban írni, nekem viszont nincs erre jogom? Olyan stílusban válaszolok amilyen stílussal hozzám szólnak. Ez szerintem teljesen normális. Leírtam neked részletesen miért nincs igazad, amire neked "lapozzá vazze" a válaszod, hát akkor lapozzunk!
pungapeter
@Eladott Ország: Ez a te nézőpontod, de ezt a beszerzést nem Kövér László találta ki és nem is ő bonyolítja le, ahogyan az elfogóhálót kilövő eszközt sem ő fogja az öltönynadrágjára akasztva viselni, Ezt csak azért írom le neked mert elvakít a düh. A beszerzést - álláspontom szerint - az Országgyűlés őrségét működtető igazgatóságok vezetői kezdeményezték és a Belügyminisztériummal egyetértésben hajtják majd végre. A beszerzett eszközök egyébként nem csak a házelnököt és a létesítményeket védik majd, hanem az Országházban dolgozók személyes védelmét is szolgálni fogják pártállástól függetlenül.
Sámannus
Csak az amatőrök kedvéért mutatom, mit kel egy drónnal kezdeni, ha kellemetlenkednek.
https://www.youtube.com/watch?v=DclhWnY7QOk...
Eladott Ország
@pungapeter: http://24.hu/belfold/2016/02/22/matolcsy-maga...
Matolcsy “magánhadseregére” másfél milliárd ment el tavaly. Döglődik az egészségügy. Jobb lenne ha Matolcsy döglene meg. Csak egy 4millió koldus országa ne urizáljon, és a szarházi vezetők, az adófizetők pénzét feleslegesen ne költség, lopják. A többszörös tulárazásokról nem is beszélve. Egyetlen állami beruházás sem valósult meg a tervezett költégeken belül, a kelptokrata kormány ideje alatt. Az adófizetők pénze nem azért van, hogy a fidesz holdudvara és a családi pereputty meggazdagodjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél