„Mi biztosan nem lopunk, inkább csak dolgozunk” - mondta Mészáros Lőrinc a Jobbik plakátjairól a N1 riporterének Felcsúton. Majd hozzátette, hogy jogi lépéseket is fog tenni, mert „ez egy hányinger”. Amikor a Hírtv a balatoni bevásárlásáról kérdezte, a felcsúti polgármester azt mondta, ő nem vásárolt be semmit. A gazdaság helyzetét kiválónak találja, de azt még ő sem tartja valószínűnek, hogy a Puskás Akadémia jövőre már a BL-ben játszik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ne már, ennek a féregnek van hányingere??? Na ez sem szokott tükörbe nézni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Már nem is tudja mit kell mondani, mert a sok felvásárlásból nem tudja mi is az Ővé és mi a gazdájáé.
bakegya
A tolvaj rendőrért kiált!!!
Az orbán apja és ez a mészáros egész Magyarország FÖLDJÉT VIZÉT,DE MÉG A LEVEGŐJÉT IS MEGRONTHATTA !
ORBÁN VICCTOR ÉS PEREPUTTYA MAGA AZ ÖRDÖG SARKANTYÚJA!!!
dr. prédikátor
MÉSZAROS!!! Az országnak meg tőled, tőletek van hányingere !!! Szemét geci tolvaj!!!
cikicakk55
Azért van hányingere,mert nem tudja elviselni saját hülyeségét.Fogadni mernék,hogy nem tudná felsorolni milyen cégei vannak, Nem tudja hol vannak szőlő birtokai,hol vannak erdői,hol vannak szállodái. Na hogy egyenesedjen ki az EKG-ja az ilyennek.Mit tenne Orbán ha Pénztáros Lőrinc hirtelen a nagy felelősség miatt infarktust kap? Honnan szerez még egy ilyen marhát aki alá ír mindent,anélkül,hogy elolvasná mit ír alá.Ráadásul Mészárossal volt 7 éve,így elég volt hetente egy új céget a nevére íratni. Ha most bedobná az unalmast és ördögháton vinnék a pokolba,akkor mit tesz Orbán és az oligarchiája sorsa.Már nincs 7 év a sok céget lehetőleg egy kézbe irányítani.A főnöknek ha tetszik ha nem osztozkodnia kell,ha csak nem akarja,hogy a hoppon maradottak kitálaljanak. Álom édes álom!
feco fero
Lőrinc Lőrinc!
Aki dolgozik annak nincs ideje pénzt keresni ! Annyit amennyit te és ti kerestek az kizárólag munka nélkül lehet meg keresni!
Én sok sok nagyszerű embert ismerek akik akár szakmunkásként akár több diplomával ténylegesen dolgoztak, alkottak, komoly értéket állítottak elő, akár az emberiség javára is, éves szinten néhány tízmillióért! Tudod mi az értékük: Ők ennyivel is elégedettek voltak.
Igaz ma többség nyugdíja alig éri el a száz ezret.
Ettől legyen hányingered! de olyan ami sosem múlik el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.