Kéri a magyar embereket, ne hagyják megfélemlíteni magukat. Szijjártó Péter, a párt szóvivője még csütörtökön este közleményben tudatta: „A kormányzat el akar bizonytalanítani, meg akar félemlíteni mindenkit, aki kritikával merészeli illetni a szavahihetetlen, alkalmatlan kormányt. A Fidesz ebben a gyerekes játszmában nem vesz részt. Szijjártó azt írta: kéri a magyar embereket, ne hagyják megfélemlíteni magukat a hatalmukat féltő és ahhoz foggal-körömmel ragaszkodó balliberális erők által.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
desiro
Ki akar kit? Normális vagy petike, vagy az agyevő féreg éhen halt és a végét járod?
colibri
"hatalmukat féltő és ahhoz foggal-körömmel ragaszkodó balliberális erők" Mi van? Ugye, ezek saját magukról beszélnek? Ki is az a személy, párt, aki még egy ciklust, meg még egyet, meg még, még, mindhalálig uralkodni akar a magyar népen? Aki már eddig is felforgatta az egész országot és minél tovább marad, annál inkább tönkretesz mindent? Na pontosan ezek azok, akik féltik a hatalmukat és foggal körömmel, új alaptörvénnyel, megváltoztatott választási törvénnyel, Polt főügyésszel ragaszkodnak hozzá!
nemkati
@desiro: Te se érted? Hála Istennek, nem vagyok egyedül. :)
Béla333
Népszava 2006. szeptember 16!
Először azt hittem a Peti megbolondult! Aztán tényleg...
papa.49
Szar helyzet mikor az emberszerű sejthalmaz fejére olvassák az általa elmondottakat, ami homlokegyenest ellenkezik a mostani véleményével!!!
nemkati
@Béla333: Ja?!?! Na mostmár akkor értem. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.