A Fidesz szerint az embereknek látniuk kell, hogy a migránsszervezeteket hogyan pénzelik külföldről.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében arra reagált, hogy napközben több civil szervezet, köztük az Amnesty International Magyarország, a Magyar Helsinki Bizottság, a Transparency International Magyarország és a Társaság a Szabadságjogokért képviselői azt mondták, a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslat csak a szervezeteik megbélyegzésére jó, alkotmányellenes, ezért azt vissza kellene vonni.

A magyar embereknek látniuk kell, hogy ezeket a migránsszervezeteket hogyan pénzelik külföldről

– fogalmazott Hidvéghi Balázs a közleményben, hozzátéve, erről szól az amerikai mintára készült külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló kormánypárti törvényjavaslat, amelynek értelmében a szervezeteknek be kell jelenteniük a bíróságnak, ha a külföldről több mint 7,2 millió forint támogatást kapnak.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta,

Soros György milliárdokat költ arra, hogy migránsokkal árassza el Európát és ezt az olyan migránspárti szervezeteken keresztül teszi, amelyek minden eszközt és témát felhasználnak arra, hogy nyomást gyakoroljanak hazánkra azért, hogy beengedjük a migránsokat, bontsuk le a határzárat és fogadjuk el a betelepítési kvótát.

A Soros-szervezetek nyilvánvalóan nem akarják, hogy a magyar emberek lássák a pénzügyi hátterüket, ezért inkább hazug dezinformációs kampányt folytatnak most is

– tette hozzá Hidvéghi Balázs.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát, hol vannak Magyarországon "migránszszervezetek" és melyek azok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Az mikor lesz, hogy a holokauszt mögött is Soros áll, sőt a cunamit is ő rendezte!
Mert egy izig-vérig üzletembernek marhára fontos, hogy szétszórja a milliárdjait, haszon nélkül éd még most sem indokolta meg senki, hogy vajon miért akarná Európát betelepyteni menekültekkel?
Az a bajotok gecik, hogy az emberi movskos sunyítások, a lopakodó diktatúrátok húzásai sorba kikerülnek a világ elé és nem tudjátok Kánaánnak eladni Gecisztánt!
Balfasz hazugok. Azt hiszitek mindenki annyi primkó, mint a bégetőitek?
Béla333
Mindent látni kell! Például a Fidesz által támogatott pénzmosást is. Ami ugye egy maffia bűncselekmény!

"Legalizálta a kormány az offshore-pénzek tisztára mosását"
hirtv.hu/hirtvarchiv/legalizalta-a-kormany-az-offshore-penzek-tisztara-mosasat-1376954
eugen4402
Ezek tényleg gátlástalanok... A magyar családok bukszáját már sajátjukként kezelik. Az ország vagyona felett is teljhatalommal rendelkeznek, évek óta ezek akarják elosztani az EU-pénzét, de ez se elég! Következik George Soros és az ő vagyona! Orbán most azt kívánta meg, és addig toporzékol az idomított majmai élén, amíg meg nem kaparintja. Csak azt nem értem, miért egy amerikai üzletembernek kell finanszírozni a "Magyarország jogállam"-nevű látszat fenntartását az Orbán-kormány helyett..?!?
Ludmilla
gazemberek,a közpénz útját is látni kellene,mert az nem a tiétek,az közös,nem lenne szabad hazalopni
solidedge
Nem látom Soros és a migránsok közötti összefüggést. Ennek oka, hogy erre bizonyítékot még nem mutatott fel senki, a Fidesz pedig állandóan hazudik. Inkább arra hajlok, hogy a demokrácia veszélyt jelent a Fidesz győzelmére ezért az idegengyűlöletre és a félelemre alapozott demagóg illiberális ordenáré hazugságokkal megtűzdelt halandzsát próbálják a még megtéveszthető emberekre rásózni.
Hellcat
A fidesz annyi minderől kussol a saját dolgaival még olyanról is aminek a kiadására már bíróság kötelezi,.,.de a migránsszervezetek na hát ők nehogymár

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.