A menet az Oktogonról indul és az ötágú kommunista csillag alakjában vonulnak majd a kormányért és Oroszországért. Április 22-ére, szombatra Békemenetet szervez “a kormányért és Oroszországért. És minden más ellen” a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP). Az esemény Facebook-oldala szerint már több mint 3 ezren jelezték, hogy résztvesznek a viccpárt megmozdulásán, 9 ezren pedig érdeklődnek a menet iránt. A menet az Oktogonról indul és az ötágú kommunista csillag alakjában vonulunk majd, hogy ezzel is kifejezzük imádatunk az egyetlen igaz ország, Oroszország iránt. A tüntetőket ingyenes repülőjáratok szállítják majd mindenhonnan! -írják az esemény oldalán. A Béke

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Keves ember tud ugy fricskazni, mint Kovacs Gergo,... Sok sikert es szep idot kivanok nekik!...:o)))) (Majd az lesz a csucs, ha az orosz nagykovetseg komolyan is veszi es megkoszoni a bekemenetet... Elmeletileg az is megtortenhet, mert a humorerzek beloluk is 100 % -ig hianyzik...:o))))
lampa laz
Csak nehogy a "vendégszeretetünket élvező" itt állomásozó "kedves, erőművész" csecsen fiúk őket is figyelmeztessék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.