Másfél hónapja vissza kellett volna adni a forgalomnak, de lassan fél éve nem áll meg a metró a Kossuth téren, ahol irodaházat építenek az Országgyűlésnek, ha befejezték az egykori MTESZ-székház bontását. Március eleje volt az eredeti határidő, de még mindig pótlóbuszok viszik az utasokat a Deák térről a metró helyett – számolt be csütörtökön az RTL Híradó.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy mondani szokás; tegye fel a kezét, aki meglepődött azon a híren,
azonban az igazi gyöngyszem a témában – na ebben sincs semmi meglepő – a derék Kósa Lala indoklása (mármint az építkezés legfontosabb momentuma a képviselői alagút kapcsán): „A munkatársaknak fontos a zárt helyen közlekedés, mert itt éjjel-nappal folyik a munka”! Amire azt kell mondjam sokak (bár lehet, hogy ma még nem elég sokak, de abban is van valami, hogy szokás szerint másoktól várjuk ….) vágya teljesülne, ha vele az élen az érdekeltek éjjel-nappal zárt helyen tartózkodnának! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.