Kovács Tamás mesteredző, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli tagja korábban nyílt levelet írt Orbán Viktornak. Ebben azt írja, hogy hozzá is megérkezett a nemzeti konzultáció, de nem küldi vissza, mert értelmezhetetlen, általános kérdéseket feszeget és helyette fogalmazzák meg a kérdésekre a válaszokat. “Ebben az országban nem rezsit kell csökkenteni, hanem normális munkabéreket, nyugdíjakat kell adni az embereknek és felzárkóztatni a béreket, nyugdíjakat osztrák, német szintre.” Majd bevallotta, 1990-ben Antallra, 1994 óta mindig a Fideszre szavazott nemzeti érzelmű polgárként. Most a Facebookon Kovács azt írja, Orbán válaszolt neki.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Kigyúrt kopasz volt a futár az üzenet: pofádat befogod Béla.
eszegfu
Kár volt a "nyilt levelet" megirnia, ha tudta, hogy postafordultával ugyis más lesz a véleménye. De tételezzük fel, hogy most is u.az a véleménye, akkor tehát mondjuk a konzultációs levél kérdései megváltoztak, esetleg visszavonták a rezsicsökkentést, meg felemelték a béreket, nyugdijakat a "normális" szintre... na ugye, hogy nem! Csak Te vagy egy csiga-biga!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.