A tüntetések, a tiltakozó tudósok és még a jobboldali választók is megmutatták: a kormány teljesen egyedül maradt a szabad oktatás elleni harcában. Áder János volt az egyetlen, aki a Fideszes többség mellé állt, miközben jogászok és jogtudósok is világossá tették, hogy a lex CEU alkotmányellenes – írja közleményében az LMP. Az LMP szerint a CEU […]

(Forrás: 168 óra)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Béla333: Én csupán 1 kérdést tettem fel Neked, mire Te kioktatsz és "megnevelsz". Hidd el: nincs szükségem rá! Természetesen nem olvasok el mindig mindent, de ugy általában tisztában vagyok a m.o-i viszonyokkal. Sőt bizonyára olyan is van, amit én tudok, Te meg nem, mégsem "dörgölöm" az orrod alá, hogy "tájékozatlan" vagy. A másik pedig komolyan gondolom, hogy szinte módszeresen keresed miben lehet Gyurcsányt elmarasztalni, ami persze szived joga... csak nekem hasonlit a Sorosozásra... ezért még előzetesen bocsánatot is kértem.
Béla333
@karma1: 12.47
Én sem ismerem az alkotmánybírók szabályait, de ők is olyanok, mint a Polt: saját magát szabályozza és saját maga figyel magára. A világ legjobb munkahelye!
Meg tudták csinálni azt a pofátlanságot még 2011-ben, hogy addig húzták a MANYUP ügyben az időt, amíg a Fidesz csinálr csak rájuk és erre az ügyre vonatkoztatva egy új alkotmánybírósági törvényt. A bírók szemét módon kihúzták az életbelépésig a MANYUP vizsgálatát, utána meg már feltették a kezüket, hogy a törvény alapján már nekik az egészhez semmi közük!
Na ilyen mocskok voltak ezek!
Béla333
@eszegfu: 12.57
Nekem úgy tünt, hogy engem is minősítgetsz! Kioktatásról szó sincs, csak kértelek hogy TALÁN gondold újra át! De ha nem, hát nem!
Egyébként vigyázok arra, hogy ne írjak valótlanságot, ellentétben a kormány Sorosozásával!
a helység kalapácsa
CEU újratöltve.

Szóval a CEU mellett kiálló, a világ egyetemi oktatói, a Nobel-díjasok, a rengeteg egyetemista, a saját országukat JÓL MŰKÖDTETŐ (nem olyan szarul, mint orbán) politikusok jobb és bal oldalról is(!), soros által félrevezetett, becsapott tök hülyék, de a CEU ellen egyen KOPASZ FRADI SZURKOLÓK teljesen képben vannak, akik nincsenek félrevezetve.

Érzed az irónián túl dúló macbethi mélységű tragédiát ebben a történetben?

Most már tényleg egy egész ország sorsa a tét.
Végkép őrültekháza leszünk, vagy kimegyünk a fényre?
Még ha pislákol is az a fény, akkor is a fényben vagyunk szabadon, és nem az örök sötétségben rabláncon az ön/kényúr kénye-kedve szerint!

De most tényleg hagyjuk, hogy II Gómbös Gyula mondja meg a frankót?

"Gömbös Gyula-mondat érvényes: Magyarország kis ország, és itt elég, ha egy okos ember van."
Tényleg hagyjuk, hogy ez így legyen?
Ne hagyjuk, 2017 a lázadás éve, hát akkor lázadjunk!!!
a helység kalapácsa
Magomed, te óriáscsecsemő csecsen, ha már itt vagy, segítsél nekünk megállítani az ön/kényurat.
Magomad, akarsz velem lázadni?
Gyere, Magomed, lázadjunk együtt 2017-ben Magyarországon - mert megérdemeljük!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.