A tüntetések, a tiltakozó tudósok és még a jobboldali választók is megmutatták: a kormány teljesen egyedül maradt a szabad oktatás elleni harcában. Áder János volt az egyetlen, aki a Fideszes többség mellé állt, miközben jogászok és jogtudósok is világossá tették, hogy a lex CEU alkotmányellenes – írja közleményében az LMP. Az LMP szerint a CEU […]

(Forrás: 168 óra)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nyilván elvi okokból, vagy a kormány melletti szolidaritásból a DK nem volt hajlandó aláírni a beadványt...
Majd elszámol ezzel a cselekedettel a tüntetők felé! Gondolom!
Béla333
Nyilván erről meg a DK-s fanatikusoknak nincs véleménye.
A Fidesz hazaárulásáról meg a Fideszes hívek hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben.
Ami közös Orbánban és Gyurcsányban az az, hogy mindkettő olyan híveket szeret maga körül, aki nem gondolkodik, akinek megmondják hogy miről mit gondoljon, aki nem kritizál csak elfogad!
Ja! És szemernyi önkritika nélkül a másik oldalt teszi felelőssé minden rosszért!
eszegfu
@Béla333: Mégis áruld már el, honnan tudod, hogy a DK nem volt hajlandó aláirni?! Ebben a cikkben erre nem térnek ki. Már bocsánat, de Nálad ez a Gyurcsányozás, olyan mint a fideszeseknél a Sorosozás.
Béla333
@eszegfu: 11.46
Már bocs hogy igyekszek tájékozódni! Neked sem ártana.
Először a Hír TV-ben mondták be néhány napja, aztán egy-két utalás is volt rá néhány újságcikkben:

"A Jobbik levélben is megígérte, aláírja az LMP-s beadványt, így hamarosan mehet az Alkotmánybíróság elé. A DK-s szignók nélkül.
A teljes ellenzéki létszám 68 képviselő, viszont Szél Bernadett azt mondta, a DK nem írja alá a kezdeményezést. Erről egyelőre szóban tájékoztatták őt. A szükséges számú aláírás így is megvan, a Demokratikus Koalíciónak ugyanis csak négy parlamenti képviselője van, a beadványhoz elég az 50 szignó, amihez a Jobbikra mindenképpen szükség van."
http://hvg.hu/itthon/20170412_Lex_CEU_Mar_van...

" Az Esti gyorsban nem sokára megszólal az ügyben a DK képviselője. Gréczy Zsolt, szóvivő azt mondta, hogy nem látják értelmét a beadványnak, mert ott is a Fidesz embereio ülnek. Szerintük a hazai ellenállással, a nemezetközi nyomással, illetve egy népszavazási kezdeményezés lehet kimozdítani a jelenlegi pozícióból a kormányt.
http://baznyesz-miskolc.webnode.hu/news/ceu-u...

Tényleg úgy gondolod, hogy olyan erről tudni, mint amilyen a Fidesznek a Sorosozás?
Gondold ezt azért át!
karma1
@Béla333: Nem nagyon ertek az alkotmanyjoghoz - tulzottan talan a tobbihez sem - de valaki elmagyarazna nekem, hogy mit jelent az a fenti cikkben, hogy az Alkotmanybirosagot gyakorlatilag semmifele intezkedesi hatarido nem koti ebben az esetben?
Hat megis, mi a banatos loszarert fizeti a nep a sulyos adofotintokat a mukodtetesukre? Nem hiszem el, hogy legalabb annyit ne kelljen nekik mondani mondjuk 30 napon belul, hogy "bu" vagy "ba"??? Vagy csak egy szimpla elutasitast irniuk?
eszegfu
@Béla333: Én csupán 1 kérdést tettem fel Neked, mire Te kioktatsz és "megnevelsz". Hidd el: nincs szükségem rá! Természetesen nem olvasok el mindig mindent, de ugy általában tisztában vagyok a m.o-i viszonyokkal. Sőt bizonyára olyan is van, amit én tudok, Te meg nem, mégsem "dörgölöm" az orrod alá, hogy "tájékozatlan" vagy. A másik pedig komolyan gondolom, hogy szinte módszeresen keresed miben lehet Gyurcsányt elmarasztalni, ami persze szived joga... csak nekem hasonlit a Sorosozásra... ezért még előzetesen bocsánatot is kértem.
Béla333
@karma1: 12.47
Én sem ismerem az alkotmánybírók szabályait, de ők is olyanok, mint a Polt: saját magát szabályozza és saját maga figyel magára. A világ legjobb munkahelye!
Meg tudták csinálni azt a pofátlanságot még 2011-ben, hogy addig húzták a MANYUP ügyben az időt, amíg a Fidesz csinálr csak rájuk és erre az ügyre vonatkoztatva egy új alkotmánybírósági törvényt. A bírók szemét módon kihúzták az életbelépésig a MANYUP vizsgálatát, utána meg már feltették a kezüket, hogy a törvény alapján már nekik az egészhez semmi közük!
Na ilyen mocskok voltak ezek!
Béla333
@eszegfu: 12.57
Nekem úgy tünt, hogy engem is minősítgetsz! Kioktatásról szó sincs, csak kértelek hogy TALÁN gondold újra át! De ha nem, hát nem!
Egyébként vigyázok arra, hogy ne írjak valótlanságot, ellentétben a kormány Sorosozásával!
a helység kalapácsa
CEU újratöltve.

Szóval a CEU mellett kiálló, a világ egyetemi oktatói, a Nobel-díjasok, a rengeteg egyetemista, a saját országukat JÓL MŰKÖDTETŐ (nem olyan szarul, mint orbán) politikusok jobb és bal oldalról is(!), soros által félrevezetett, becsapott tök hülyék, de a CEU ellen egyen KOPASZ FRADI SZURKOLÓK teljesen képben vannak, akik nincsenek félrevezetve.

Érzed az irónián túl dúló macbethi mélységű tragédiát ebben a történetben?

Most már tényleg egy egész ország sorsa a tét.
Végkép őrültekháza leszünk, vagy kimegyünk a fényre?
Még ha pislákol is az a fény, akkor is a fényben vagyunk szabadon, és nem az örök sötétségben rabláncon az ön/kényúr kénye-kedve szerint!

De most tényleg hagyjuk, hogy II Gómbös Gyula mondja meg a frankót?

"Gömbös Gyula-mondat érvényes: Magyarország kis ország, és itt elég, ha egy okos ember van."
Tényleg hagyjuk, hogy ez így legyen?
Ne hagyjuk, 2017 a lázadás éve, hát akkor lázadjunk!!!
a helység kalapácsa
Magomed, te óriáscsecsemő csecsen, ha már itt vagy, segítsél nekünk megállítani az ön/kényurat.
Magomad, akarsz velem lázadni?
Gyere, Magomed, lázadjunk együtt 2017-ben Magyarországon - mert megérdemeljük!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél