A választási rendszerrel foglalkozni addig, amíg a kormányzó pártnak jelentős többsége van minden közvélemény-kutatás szerint, értelmetlen és kontraproduktív. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ceglédi már megint nincs magánál, vagy csak sumákol!
Eladott Ország
nepszava.us/gulyasek-vetettek-de-az-mszp-akar-aratni/
Amit Gulyásék vetnek, az MSZP akarja aratni. MSZP: “Ha a Gulyás-féle mozgalom tetszik nektek, akkor figyeljetek! Amit ők csinálnak, azt mi már előbb csináltuk. Mi már ezen komolyan dolgoztunk régóta, ezt nem ők találták ki. Mi komoly emberek vagyunk, komoly és fontos dolgokat teszünk, ők meg csak az utcán beszélnek. Mi ugyanazt akarjuk, mint ők, de mi vagyunk a politikusok, mi el is tudunk érni valamit ott, ahol számít. Ha ők tetszenek nektek, akkor ránk szavazzatok, majd mi leváltjuk a Fideszt.” Ez a válaszunk: Nem, ti épp az ellenkezőjét csináltátok, mint amit ők. Ők a szabadságukat kockáztatják értünk, ti meg egyhavi fizetéseteket sem kockáztattátok soha. Ők megmondták nekünk, hogy a mostani törvények szerint a Fidesz leválthatatlan, tehát diktatúra van, ti pedig a diktátor pénzéért eljátsszátok, hogy itt demokrácia van.
KisGenyo2
Azért "szép" a képviseleti demokrácia, mert sok kupac szar közül kiválaszthatjuk, hogy a következő 4 évben melyik legyen a tányérunkon.
Akik a szavazólapokon szerepelnek, már eleve úgy tudnak oda kerülni, hogy kiépítettek egy országos maffiát ehhez. Mit gondolunk, mit fognak csinálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.