A Tbiliszibe érkező magyar miniszterelnököt CEU mellett kiálló tüntetők várták. Orbán Viktor miniszterelnök magyar-grúz üzleti fórumra érkezett Grúziába, Tbiliszibe pénteken, ahol a CEU mellett kiálló demonstrálók várták. Ahogy kiszállt az autóból, a tüntetők fütyülni kezdtek. Az alábbi videón látható a jelenet: Marriott Hotel előtt összegyűlt tömeg egy része helyi média szerint elfogadhatatlannak tartja, hogy Közép-Európa egyik legjobb egyetemének megy neki a magyar miniszterelnök, ami szerintük mélyen antidemokratikus. Az MTI által közzétett képek szerint voltak Orbán Viktor politikája mellett és ellen is demonstráltak, sajnos nem derül ki, hogy mennyien voltak, a videó szerint azonban annyi biztos, hogy Orbánt kifütyülték. Az MTI beszámolója szerint egyébként az üzleti fórumot lezáró beszédében Orbán Viktor hangsúlyozta: a politikai vezetők mindent megtettek, amit lehet a gazdasági együttműködés ösztönzéséért, a két ország politikai kapcsolatai tökéletesek. Továbbá...

Forrás: index.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A zsebredugott kéz. Hát lenne még mit tanulni a francia illemszabályokból. Meg a diplomáciából. - és hogy is állt a meccs, hogy nem bírta abbahagyni...(Az amerikait felejtsük el, általában nem a francia műveltségűek jártak arra.) Szerintem még az is gond, hogy a grúz elnök meg a CEU-n végzett. Lehet magyarázni a dolgokat.
eszegfu
Az a "mümosoly", amivel a tüntetők felé fordulva, pár pillanatra megáll... lehet, hogy ezt a fogadtatást is "sikernek" véli?!
Eladott Ország
A felcsúti foci mindenhatót itt is a CEU mellett kiálló demonstrálók várták. Jól látható, ahogy kiszállt az autóból, a tüntetők azonnal fütyülni kezdtek, amire a miniszterelnök szégyenének puszta reakciója csak a kretén vigyorgás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.