A Gyurcsány-kormányt tette felelőssé Lázár János, amiért az Európai Bizottság 18 milliárd forintot követel vissza az uniós pályázatok 2007 és 2014 között használt informatikai rendszere miatt.

A kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón azt mondta: az ügyben az Altus Zrt. és Dobrev Klára is érintett, mint a rendszer fejlesztője és üzemeltetője, ezért a kormány büntetőfeljelentést tesz – írja a hirhatar.hu.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Szánalmas. Nem elég hogy elbukja a varangy és kormánya a pert, még a kártérítést is nekünk kell majd kifizetni. Oszt'jónapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@tutajos: Jééééé...:-)
Imádatom határtalan!
Mirabilis
Gyurcsány válasza: ""Előrebocsátva, hogy jó érzéssel tölt el, hogy a kormánnyal pereskedhetek, és a bíróságon bizonyíthatom az Orbán-kormány tisztességtelenségét és szavai komolyanvehetetlenségét, két megjegyzést tennék Lázár János mai kormányinfón elhangzott kijelentésére: Először is az Altusnak sem közvetlenül, sem közvetve nem volt köze az Európai Bizottság által kifogásolt informatikai rendszer fejlesztéséhez. Másodszor Dobrev Klára 2004-ig volt az egykori fejlesztési ügynökség elnöke, tehát a 2007-2013 közötti ügyekhez semmilyen módon nem lehetett köze. Örömmel tölt el, hogy a kormány hazugsága miatt egy újabb kártérítési perből befolyó összeget fordíthatok majd a Demökratikus Koalíció működtetésére."
feco fero
Aki sáros annak börtönben a helye! De tessen mondani hány milliárdos politikus van már börtönbe???!!!
és hány megélhetési bűnöző??? cca. 99% a az!
Ilyenkor mi van? és mi lesz?
Equus
@tutajos: forrás? ... vagy csak a habonyművek terelése?
Equus
a kormány... a capo di capi végrehajtói... nem tudnak elszakadni a baromságaiktól... táskahordozóssy lézeres lázár uram az azonosíthatatlan ujjlenyomatával mindegy, mit óbégat, hazugság az mind, ami a szarral együtt ömlik a szájából.
kukac50
Ki költötte el azt a pénzt? ha Gyurcsány költötte volna el akkor ez lenne a helyes,de ha a Fidesz akkor feleljenek a teljes vagyonukkal a cselekedeteikért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél