Írásban kaptak utasítást az EU-országok magyar nagykövetségei a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól (KKM), hogy partnereket keressenek a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) számára - írja az Index. A békemeneteket is szervező, civilnek mondott fideszes szervezetek és a Gazeta Polska nevű lengyel klubhálózat összeurópai projektet álmondtak meg és indítottak el 2016. őszén: Európai Civil Együttműködési Tanács néven olyan szövetséget szeretnének összehozni, amihez hasonlóan gondolkodó európai szervezetek csatlakoznak. Az ő megfogalmazásukban "nemzeti érzelmű polgári közösségeket" keresnek. Ehhez kell potenciális partnereket találniuk a magyar diplomatáknak. Igen, egy magát civilnek nevező szervezet más civileket megcélzó projektjét a magyar állam képviselői valósítják meg a gyakorlatban. A határidő május 15. És hogy a gyakorlatban mire lehet jó egy ilyen összeurópai orbánista konglomerátum? Az Indexnek nyilatkozó, a korábbi...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Apa kezdődik. És még csak kezdődik.
RonaGyuri
komolyan azt hiszi valaki, hogy nem fogják kiröhögni őket?
human
@RonaGyuri: Én attól tartok hogy október 23-án az igazi magyarok fiszkető tenyerét fogják megkóstolni a külföldről ide érkező bérünneplők. Ezzel Orbán is számol szerintem, sőt talán pont ezzel számol. Az eddigi tüntetések fideszes mércével túl békések voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.