A BKK volt igazgatója szerint tömegközlekedők ezreinek élete nehezedik, az autósokon nem segít, a kerékpárosoknak is rosszabb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Te retardált barom, tudod mi tette ott a környéken (s nem csak ott, de Óbuda nagyrészén is) tönkre a főváros közlekedését? Igen a te mániákus (nem kétlem, hogy sokat, sőt nagyon sokat kerestél rajta) baromságod az idióta fonódó villamosod! =))
Nessy
Mint óbudai, a fonódó villamos nem rossz ötlet. Sőt, anno a 66 villamos teljesen körbement a 4 - 6 villamos vonalán, A 18 villamos meg a János kórházhoz ment. Viszont a 9 busz eddig is elég neuralgikus volt. Most még rosszabb lesz. Úgy kell nekem, miért nincs autóm! Volt, hogy a Kiscelli utcától a Víg szinházba simán eljutottam fél óra alatt, de volt, hogy elkéstem.
a helység kalapácsa
vitézy dávid buzi.
vitézy dávid zsidó

De nem ez a legnagyobb baj vele.

vitézy dávid egy geci, és ez a legnagyobb baj vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.