Az EU-országok magyar nagykövetségei írásban kaptak utasítást a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól (KKM), hogy partnereket keressenek a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) számára – írja az Index.

A magyar diplomatáknak a 2016. őszén, a fideszes szervezetek és a Gazeta Polska nevű lengyel klubhálózat által elindított Európai Civil Együttműködési Tanácshoz kellene potenciális partnereket találniuk.

Az Indexnek nyilatkozó, korábban az Orbán-kormányok alatt fontos poszton szolgáló diplomaták egyöntetűen abszurdnak és agyrémnek nevezték az ötletet. Tippjük szerint a partnerkeresés célja

egyrészt külföldi, az Orbán-kormány melletti szimpátiatüntetések szervezése, illetve – a lengyel nacionalistákhoz hasonlóan – külföldi tüntetők Magyarországra importálása lehet fideszes és állami rendezvényekre.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha-ha...A cöf-nek ?? :) DD :) :) Az EU-kompatibilis diliházakból senki nem jelentekezett...Ez a szint ,már nekik sem megy...muha-ha-ha-ha...-muha-ha-ha
nemfideszes
Minek kell itt szarakodni. A csuti szóljon a gazdájának, ő majd Moszkvából egyenesen ide küldi a győzelem napi felvonulókat, oszt jó napot!
quadrocopter
Rohad a horda!

Hirdetés:

"Barátokat keresünk - esetleg barátnőket - egyéjszakás kalandra Európában, nyelvismeret nem szükséges, elég a "francia" alapfok, magyar nyelvtanfolyamot indítunk, az alábbi szavak betanulására és üvöltő skandálására "spontán" központi vezényletre: "libis, ballibsi, kommunista, komenyista, Gyurcsány, Mr. Soros ( a Mr. nem közelező!) határzár, szájzár, CEUuuuuuuuu...(ugatásszerűen) Brüsszel nyet, ...stb.) Cserében ajánlunk ingyen letelepedési/betelepülési kötvényt földtulajdonnal,
magyar nyugdíjat ( ha kevés, akkor brit nyugdíjat)
Sok-sok puszika: Cöf
Qqberci
Fogy a zsozsó... Az a nyomorult Soros meg nem akar nekik adni... :-)))
egyvandor
Nem elég az országimázs címén kijuttatott pénzek amik simán megtalálják a fisher tiborokat?
egyvandor
@CsipkeRózsa: Fideszesnek sohasem okozott gondot az arcon lévő bőr hiánya
Cicamama55
Miért avatkozna külföld a magyarok életébe?! Ha idejönnek vonulgatni az itt élő magyarokkal szembe, nem kell nagy jósnak lenni, hogy annak nagyon csúnya vége lesz! A magyar emberek sem tolongtak múltkoriban a románok, a lengyelek tüntetésein! Saját kormányunk szállítja ide az ellenséget a népével szemben?! Az eszébe sem jut, hogy változtasson a politikáján?! Na ez már maga a tragédia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.