A felcsúti polgármesterhez köthető Konzum Nyrt. egyik leányvállalata vette át az Allianz részvényeit az FHB Bankban. A Konzum Nyrt. tulajdonában levő KZF Vagyonkezelő vásárolta meg az FHB Jelzálogbank Nyrt. alaptőkéjének 5,96 százalékát kitevő részvénycsomagot az Allianz Hungária Biztosítótól – közölték a társaságok a Budapesti Értéktőzsdén. Az Allianz a tranzakció után gyakorlatilag kiszállt a bankból, szavazati aránya 0,02 százalékra esett vissza. A Hunguest lánc szállodáit megszerző Konzum egyik legnagyobb részvényese Mészáros Lőrinc, a polgármester az év elején vásárolt részvényeket a társaságban. Ezt követően a cég egyik leányvállalata szerezte meg a Balatontouristot, ezzel az ország legnagyobb turisztikai vállalkozásává lépett elő. Az amúgy is számtalan ágazatban jelen levő felcsúti polgármester a mostani lépéssel újabb szektorban vetette meg a lábát: a bankszakmában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Irják már az egész országot Mészáros nevére, oszt jó napot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Irják már az egész országot Mészáros nevére, oszt jó napot!
Béla333
Ahogy a "nyilatkozatait" látom néha, fogalma sincs, hogy mi mindent csinál, vesz, fejleszt, üzletel! Majd év végén kap egy listát, hogy abban az évben mit is csinált. Mégis nem árt ha tud róla!
Cicamama55
Nem látok bele, nem értek hozzá, csak az jutott az eszembe, ha a rengeteg csődbe ment, semmi fejében törlesztő, hajléktalanná váló deviza hitelesek pénzén gazdagodott meg, átkozott legyen!
Béla333
Nyilván van olyan, aki a háttérből intézi ezeket a mocskos ügyleteket!
Azt kell a kellő időben levadászni, aztán már omlik is a vár!
Cefi
Őőőő...nekemmégnemszótak...viktor! Mimlettmegin?
Eladott Ország
Tudjuk, Lölö, nem lopsz te, csak egyszerűen képtelen vagy félreállni a közvagyon útjából, hát
ragad rád, mint a mocsok. Azt mondták, ha engedelmesen végrehajtod, amit kérnek tőled, nem görbül a hajad szála sem, te pedig elhitted. Egy ideig vicces is volt ez, de már régen nem az. Mióta már te sem tudod, hogy aznap mit vettél, mit nyertél, már megint mit varrtak a nyakadba, hány tízmilliárdot felejtesz el éppen bevallani, mióta bármerre mész, már senki nem hiszi el neked, hogy a tehetséged röpített a csúcsra, hát igen… nekem is ilyen fejem lenne, mint neked. De nyugodj meg, és szedjed szépen a Dedalont, mert ez sokkal rosszabb lesz. Lehet, hogy egy idő után a széntablettára is szükséged lesz. Nem csak nekem van hányingerem tőled, hanem mindazoknak, akiknek miattad jutott kevesebb, vagy nem jutott egyáltalán semmi. Mert neked kellett az a föld, mert neked kellett lehajolni azért a munkáért, amit olyanok végezhettek volna el, akik értenek is hozzá. Mert neked kell szállodát építeni a nyomorúság helyén. Mert az úgy jó, ha a Balatont is a nevedre íratjuk, mos meg a bankokat.
Nessy
@Eladott Ország: Sok munkát alvállalkozókkal végeztet, akiknek majd egyszer csak kifizeti a szerződött összeg egy részét! Aki meg reklamálni mer, annak annyit sem.
nemkati
Hiába, na, tehetséges ember ez a Lőrinc! Persze, hatalmas apparátus áll mögötte, ami ezeket a pimfli vásárlásokat intézi, és működteti a megkaparintott vállalkozásokat. Még úgy is megéri neki, hogy tudja, ennek a vagyonnak ő csak 0,1%-ban a tulajdonosa. Aki itt most bespájzol, az a sohanemhazudó g..i nagyúr! Nagyon remélem, hogy 1 év múlva a gázszerelők tábora minimum 1 fővel gyarapodni fog.
Clavigo
Ez a teliszart zokni ?? Banktulajdonos ?? Muha-ha-ha-ha...Eeeez ?? Inkább egy bucsui céllővőldésre hasonlít az arca után,,...kb.,,mint a zsebberecskázó haverja...Maximum egy körhinta kezelését bíznám erre a " páratlan Párosra "...:) :) :) :)
nemkati
@Clavigo: Azért nem olyan vicces ez. Lassan egész Magyarország a zsebükben és a tengerentúli bankszámláikon van.
nemkati
@Clavigo: Ráadásul most meg ez a féleszű Toroczkai az ásotthalmi földeket játssza át ultrajobboldali radikális külföldieknek. Nem más ez, mint kőkemény mocskos hazaárulás!
CsipkeRózsa
Legalább a bankja ad majd kedvezményes hitelt a sok szállodája felépítéséhez, a felújításokhoz, a paloták berendezéséhez, és ahol még szüksége lesz rá.
a helység kalapácsa
mészáros "vérbuta paraszt" lőtinc, azt sem tudja, hogy mije van.
Érted, hogy mit nem ért mészáros lőrinc?

Ez mit jelent?
Hogy mészáros "vérparaszt" lőrinc egy stróman.
A fiidesz egész Magyarországot félvasalója, mert abban bízik, hogy ha minden az övé, akkor sérthetetlen lesz.

DE EZ NEM ÍGY LESZ

Mennek a börtönbe!, teljes vagyonelkobzás után!!
Grafix69
Mikor már Magyarország is a nevén lesz akkor váltja le Viktorka saját magára és ki írhatja Üdvözöljük Orbanisztánban.
nemkati
@a helység kalapácsa: Ez a legjobb, ez a félvasalója. :))
cikicakk55
@Eladott Ország: Nagyon sok mindenben egyet értek veled.Számomra csak az a gyanús,hogy ennek a max60IQ-val rendelkező embernek miért volt szüksége ennyi mindenre? Mivel érdemelte ki Orbán bizalmát,hogy előbb polgármestert,majd milliárdost kreált belőle 7 év alatt.Szerintem is,ha engedelmeskedik,akkor nem görbül a haja szála sem.Ez az engedelmesség az észbeli képességei miatt annyiban merül ki,hogy az orra alá tolt papírokat alá kellett írnia.Ezek szerintem mind csak meghatalmazások voltak,mert az igazi tulajdonos nagyon fontos,életbe vágó ügyek miatt kénytelen volt meghatalmazást adni,mert Ő,most épp infarktusban szenved,vagy éppen külföldön tárgyal egy nagyon fontos ügyben,vagy épp gyermeke születésénél még sem hagyhatja ott a feleségét stbNem tudom elképzelni,hogy egy ilyen félanalfabéta emberre milliárdokat érő üzleteket irassanak rá.Az orbn kormány első hatalomra jutásakot hozta azt a törvényt,hogy minden vállalkozó,cégtulajdonos,csak olyan céget,vállalatot, vállalkozást alapíthat,vagy vásárolhat,amiről van papírja,hogy szakképzett. Mészárosról nem tudom elképzelni,hogy étterem vezetői főiskolát tett volna le,pedig több 4-5 csillagos étterme van.nem hiszem el róla,hogy elvégezte a színház és film készítésről a főiskolát,vagy egyetemet,még is megvette az RTL klubot.Nem hiszem el,hogy Út és hídépítő főiskolát végzett volna,hogy útépítő cégei legyenek.Ahhoz,hogy valaki bank tulajdonos legyen,már komoly egyetemi követelmények kellenek.Úgy látszik ez a szuper géniusz 7 év alatt minden iskolát letett,vagy pedig rá nem vonatkozik ez a törvény. Csak rá kell nézni erre az emberre.Az öltöny és a nyakkendő sem csinált neki értelmesebb fejet. Ő csak írogatta alá a papírokat és még büszke is volt rá,hogy Orbán és a holdudvar ennyire szeretik őt,hogy ilyen sok zsíros ellátást kapott. Az nem tűnt fel neki,hogy ennyi féle állás és tulajdon ellenőrzéséhez, fenntartásához a napi 24 óra kevés. Lehet,hogy nincs igazam és valami más elvek alapján játszák ki ezt az embert,de egész biztos...
Eladott Ország
@cikicakk55: Orbánnak Mészáros Lőrincet kellene a vagyonnyilatkozatában feltüntetni. De van benne Ráhel vagyonelem meg a jóisten tudja még melyik családtagé. De így könnyebb is lesz elvenni tőlük.
Eladott Ország
@Nessy: Na ezért is menekülnek el az országból az építőipari szakemberek. Nem elég hogy nincs munka, alig fizetnek vagy ki sem fizetik őket. Ja és kifelejtettem , hogy az építőipar a pártok kifizető helyei is. Amíg ez a kupleráj van minden szinten ebben az országban nem lesz fejlődés csak egyeseknek, a jónépnek az éhbér jut.
cikicakk55
@Eladott Ország: Az biztos,hogy Orbán minden ellopott milliárdját nagyon sok ember adóbevallásában kell keresni,bár kétlem,hogy sokan be is vallanák. Amiről nem tudunk,az nem is hiányozhat.Így vannak ezzel a bagósok is.Még rá nem szoktak a cigire,el sem tudták képzelni mi a fenéért szívja az a sok ember.Aztán mikor Ő is rá kap,már neki is nagyon hiányzik,ha nem gyújthat rá.A milliárdokkal is így vagyunk.Fogalmunk sincs,hogy hol kinél és mennyi van.Így aztán bár tudjuk,hogy túl nagy a hiány,de egyenlőre be van tömködve a lyuk hitelekkel.Mit és hol keressünk?
karma1
Es errol legalabb tud ez a f@szkalap? Azert valaki mindig leadhatna neki a fulest,... Ne alljon mar olyan vegtelenul hulyen a kerdest feltevo ujsagirok elott...:o))) Szerencsetlen stroman...
Eladott Ország
@nemkati: Azért "félvasalója", mert közben Petőfi Sándor: A helység kalapácsa, mind a négy énekét egyszerre olvasta és lemerült az aku.
Borsodi
Szép karriert futott be a vízvezeték szerelőből lett bankár aki volt már minden kicsit paraszt,is de főleg bábu.
namihami
Na végre, már itt volt az ideje. Hiszen ez még nem volt neki(k).
Ha egy kicsit korábban ébrednek, akkor a Fáraóbácsira nem is lett volna szükség. És akkor a százalék is a saját zsebükben maradt volna.
Lőrilőri, máskor előbb gondolkodjál, a tartótiszted fejével persze.
nemkati
@Eladott Ország: Én még mindig a földön fetrengek a röhögéstől ha elolvasom a félvasalóját. :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.